Тези знаци издават, че ваш починал близък ви закриля

0
440

Има много начини те отново да са около вас

Може би понякога съдбата ви дава знаци, че вашите починали близки не са изгубени безвъзвратно.

знаци
Има много начини те отново да са около вас

Истината е, че ако връзката ви е била силна, то те няма да пропуснат да ви покажат чрез знаци, че отново са близо до вас, макар и да са невидими.

Случвало ли ви се е да стоите в празна стая, но в същото време да имате усещането за нечие присъствие? Е, в този случай може да се каже, че това е един от множеството знаци, които вашите починали близки ви дават. Те продължават да ви закрилят, макар и вече да не са сред живите.

В следващите редове ще ви разкрием именно тези знаци. Безспорно е много тежко да изгубите човек, който ви е много близък. За съжаление обаче такава е суровата реалност на живота. Само този, който не се е родил, няма да си отиде от този свят.



При все, че любимите ни хора ни напускат в чисто физически план, те отново се връщат при нас. Това се случва периодично. Достатъчно е само да се научите да разчитате техните знаци и сами ще се уверите колко често са около вас.

Когато духът на ваш близък, който вече не е сред живите се връща при вас, можете да усетите това чрез различни знаци. Един от тях е да усетите аромата или парфюма му. Ако както си стоите в стаята усетите свеж полъх с приятен аромат, който ви е познат, то това несъмнено е знак, че вашият близък е около вас.

Ароматът, асоцииран с любим човек издава, че помежду ви наистина е имало много силна връзка. това може да бъде не само ароматът на любимия му/й парфюм, а и на ваше любимо място, което често сте посещавали заедно. Добре е да цените тези моменти, тъй като това е посланието, което вашият близък ви отправя. По този начин той иска да ви каже, че отново е до вас.

Сънищата също са начин да се докоснем отново до близките си хора, които сме изгубили. Това е един от начините на мъртвите да общуват с живите. Учените са категорични, че по време на съня, подсъзнанието на човека е по-открито за духовния свят.

Според легендите, душите на починалите хора, посещават своето собствено погребение. Малцина обаче са в състояние да забележат знаците, които им дават в този момент, тъй като са потънали в скръб, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.