Ето какво издава цветът на вашата аура

0
386

Това не е никак случайно, имайки предвид колко мрачни и загадъчни личности сте

Всеки човек има различен цвят аура.

аура
Това не е никак случайно, имайки предвид колко мрачни и загадъчни личности сте

Той до голяма степен се определя от зодиакалния знак, под чието влияние е роден. В следващите редове ще ви разкрием какъв е цветът на вашата аура и какво разкрива той.

Ето какъв цвят аура има всяка една зодия:

Везни
Цветът на вашата аура е синьо-зелен. Сами се досещате, че той е хармоничен баланс от два цвята. Обикновено я притежават хората, грижещи се за всички около тях. Те са изключително спокойни. Освен това са обективни и изключително дипломатични във всяка една ситуация.



Скорпион
Вашият цвят на аурата, е индиго. Това не е никак случайно, имайки предвид колко мрачни и загадъчни личности сте. Този цвят характеризира интуицията, мъдростта, интензивните емоции и чувствителността. За разлика от мнозина, вие сте способни да видите истината, независимо от всичко останало.

Стрелец
Цветът на вашата аура, е светло-оранжевото. Истината е, че хората, родени под знака на тази зодия, са диви философи. Те никога не се страхуват да изпитат нещо ново. Вашата светло-оранжева аура издава, че вие сте издръжливи и творчески натури. Освен това имате и твърде голямо самочувствие. Апетитът ви за живот също е огромен и мнозина ви завиждат за това.

Козирог
Цветът, който характеризира вашата аура, е червен. Вие сте изключително устойчиви личности и успявате да останете силни дори и в най-трудните за вас моменти. Много сте амбициозни и определено сте наясно какво трябва да направите, за да оцелеете. Вие сте от малцината, които успяват да оцелеят дори и в недружелюбна среда.

Водолей
Вашият цвят аура, е светло зелен. Казано с други думи, вие имате водна аура. Тя разкрива, че сте от хората, които винаги се стремят към по-добро. Това важи за всички сфери на живота ви. Не прекалявайте обаче в това си начинание и не го превръщайте във фикс идея, ако не искате да изгубите всичко останало. Това, което ви откроява от останалите е, че поставяте нуждите на околните пред своите собствени нужди.

Риби
Цветът на вашата аура, е лилавото. Това се дължи на факта, че сте от малкото магически личности. Освен това имате силно развита интуитивност. Този цвят издава и, че вашата фантазия е доста силно развита. Често пъти хората с този цвят на аурата, се отдават на сънища или мечти. Причината за това е, че искат поне за малко да се откъснат от реалността. Истината е, че би било много по-добре, ако превърнете вашата реалност в такава, каквато искате, вместо само да мечтаете, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.