„Стани богат“ аут от ефира на БНТ

0
434

От телевизията-майка направиха горещи разкрития за интелектуалното предаване

От БНТ съобщиха доста неприятна новина за почитателите на предаването „Стани богат“.

БНТ
От телевизията-майка направиха горещи разкрития за интелектуалното предаване

Макар че за съвсем кратко време предаването, което бе изместено в ефира на БНТ успя да открадне около 10% от зрителите на Нова тв и Би Ти Ви, слиза от екран.

То бе излъчвано в продължение на два месеца в ефира на БНТ, а на стола на водещия вместо Ники Кънчев, седна актьорът Михаил Билалов.
Добрата новина обаче е, че зрителите ще имат възможност отново да го гледат, но чак през септември.

От БНТ уточняват, че ще се наложи да се разделят за известно време с култовото предаване „Стани богат“, тъй като предстои отпускарския сезон. За никого не е тайна, че от месец юни програмната схема на телевизиите се променя. Любимите хитови сериали и предавания на зрителите се завръщат в ефира отново през септември.



Това уточнение бе направено от ръководството на БНТ по повод множеството спекулации. Вероятно сте попаднали на някои от тях и сте наясно, че според мълвата, която се носеше, „Стани богат“ отпада от ефира заради множеството критики, които търпи новият водещ.

Поради тази причина от ръководството на телевизията-майка уточняват, че предаването не пада от ефира на БНТ, а излиза във ваканция. Те побързаха да успокоят почитателите му, че със сигурност ще има и втори сезон.

Припомняме, че столът на Ники Кънчев, който в продължение на фаталните 13 години бе водещ на интелектуалната игра, бе зает от актьора Михаил Билалов. По онова време то се излъчваше в ефира на Нова тв. От новия телевизионен сезон обаче интелектуалното предаване бе изместено в БНТ.

Освен това от ръководството на медията посочват, че далеч не съжаляват за избора на нов водещ. Напук на очакванията на мнозина, актьорът от култовия български сериал „Под прикритие“, се оказа повече от успешен избор.

Продуцентите на предаването са категорични, че ако Ники Кънчев бе останал на стола на водещия, то щеше да се компрометира, тъй като със сигурност щеше да се превърне в синоним на пошлото риалити Биг Брадър. От телевизията-майка не крият, че рейтингът на предаването, откакто Билалов седна на стола на водещия, се е покачил петкратно.

В лятната схема на БНТ основно място заемат мачовете от Световното първенство. Припомняме, че то стартира на 14 юни в Русия. Националната телевизия излъчва Мондиала по традиция и по всичко личи, че и през тази година няма да направи изключение, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.