Тези предмети ви носят нещастия и беди

0
294

Специалистите по биоенергетика съветват да се избавите от тях по най-бързия начин

Ще ви запознаем с „опасните“ предмети във вашия дом, които ви носят нещастия и беди.

предмети
Специалистите по биоенергетика съветват да се избавите от тях по най-бързия начин

Специалистите по биоенергетика са категорични, че е най-добре да се избавите от тези предмети.

Едни от тези предмети, са снимките, които несъмнено могат да бъдат открити във всеки дом. Всяка една от тях обаче съхранява не само положителни, а и отрицателни частици. Казано с други думи, те не са само спомени, а и източници на енергия.

Някои от тези спомени обаче могат да излъчват отрицателна енергия, която има способността да се предаде на собственика на въпросната снимка. Може би дори не сте се замисляли, но кратките мигове, които запечатвате на снимките, са отражение на вашите моментни чувства, емоции и мисли.



Те могат да вземат частица от душата ви и да я съхраняват в продължение на доста години. Поради тази причина специалистите по биоенергетика алармират, че е изключително опасно да пазите в дома си снимки, запечатали лоши мигове. Те са натоварени с изключително много отрицателна енергия, която в никакъв случай не ви е от полза.

Още древните хора вярвали, че между човека и неговия портрет съществува нерушима връзка. освен това те предполагали, че цялата жизнена енергия, след като човек напусне този свят, се прехвърля върху нарисуваните портрети (в днешно време тази роля играят снимките).

В древни времена не били никак малко вещиците, които се възползвали от семейни портрети, за да нанесат вреди на фамилията. Към днешна дата култът към снимките несъмнено е достигнал своя пик.

Едва ли има човек, който да не притежава модерен телефон с камера. Давате ли си обаче сметка, че в опитите си да запечатате всяко радостно на пръв поглед събитие, можете да си навлечете сериозна беда?

Сред снимките, които могат да привлекат отрицателна енергия например са тези на сухи, мъртви гори. Най-добре би било да се избавите от снимките, на които сте запечатали изгорели клони, увехнали цветя, отсечени дървета и др. подобни.

Макар да ви звучи невероятно, те притежават такава мощ, че могат да предизвикат раздор в семейството ви. Снимките, запечатали изоставени сгради, постройки, и съоръжения също са изпълнени с разрушителна енергия и не биха ви били от полза.

Избягвайте да пазите и снимки, на които сте запечатали домове с лоша репутация и загадъчно минало. Мистичната сила, която носят в себе си, може да излезе извън контрол във всеки един момент и да ви причини сериозни беди, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.