Нов индийски хороскоп разкрива съдбата ви (II част)

0
563

Тези представители на зодиака умеят да контролират много добре емоциите и чувствата си

Този индийски хороскоп наистина е изненадващо точен. Толкова е точен, че дори някои хора се чудят защо е наречен индийски, а не швейцарски, имайки предвид учудващата му точност.

индийски хороскоп
Тези представители на зодиака умеят да контролират много добре емоциите и чувствата си

Ако искате да научите какво вещае за вас точният индийски хороскоп, е нужно да откриете само рождената си дата в посочените интервали. След това той ще разкрие всичко за вас и вашата съдба.

Ето какво разкрива точният индийски хороскоп за всяка една от зодиите:

4-16 март – Лъв
Хората, появили се на бял свят в този период обикновено са много артистични, темпераментни и емоционални. Те действат като истински магнит на срещуположния пол, а това се дължи на факта, че са изключително уверени в привлекателността си. Това не е никак случайно. Те не биха могли да си представят живота без грижи и внимание към половинката си. Те са изцяло отдадени на човека до тях. За съжаление обаче това често се превръща в голям проблем за тях, тъй като биват употребени и захвърлени. Хубавото е, че не се страхуват от разочарованията и живеят за хубавите мигове, които им поднася денят.



17-30 март – Крава
Тези представители на зодиака умеят да контролират много добре емоциите и чувствата си. Знаят много добре какво искат от живота и винаги са способни да си извадят поука от допуснатите грешки, за да не ги повтарят отново. За тях е от изключителна важност да се усъвършенстват постоянно. Те изгарят от любопитство и винаги искат да научат нещо ново за себе си и характера си. Околните ги определят като търпеливи и мъдри хора и това не е случайно. Това е едно от качествата им, което им помага да са изключително мъдри глави на семейство или лидери.

31 март – 12 април – Слон
Несъмнено хората родени в този период са най-щедрите на света. Освен това се открояват от останалите с невероятното си търпение. Не се хвалят с добрите дела, които са направили, при все, че за тях те са почти ежедневие. Сериозен недостатък на представителите на тази зодия е неувереността им. Именно поради тази причина те изглеждат като много ревниви отстрани. За сметка на това обаче са способни да комуникират с всеки и са много искрени.

13-27 април – Кобила
Това, което ги отличава от останалите е умението им да комуникират с лекота и неистовото им желание за успех. Трудно биха се задържали на едно място за дълго време. Жаждата им за знания е неутолима. При все, че рядко си поставят конкретна цел, често са в търсене на себе си. Нужна им е силна половинка, за да успеят да обуздаят свободолюбивия си характер, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.