Носът разкрива изключително много за притежателя си

0
351

Огледайте добре обонятелния орган на мъжа, който харесвате. Той може да издаде много повече, отколкото предполагате

Носът може да издаде много повече, отколкото предполагате за човека, който стои пред вас.

носът
Огледайте добре обонятелния орган на мъжа, който харесвате

В този ред на мисли специалистите съветват, ако си падате по даден мъж, да се вгледате в носът.
Именно носът ще издаде дали човекът срещу вас е харизматичен лидер, мечтател или е щедър.

Ето какво още издава носът:

Широк и дълъг
Тези хора несъмнено имат различен характер и темперамент. Някои от тях са приятелски настроени, а други доста враждебни, дори и без причина. Обикновено дългият нос е знак, че човекът е много спокоен и последователен в действията си.Плътен и голям нос
Несъмнено той говори, че срещу вас стои истински лидер. Той не само е целенасочен, а е готов на всичко, за да постигне целта, която си е поставил. Имайте предвид, че тези мъже са готови да преминат дори през ада, само и само да постигнат мечтаното.

Тънък и дълъг нос
Обикновено тези хора са доста горди. Това, което ги отличава от останалите е арогантността им.

Малък нос
Притежателят на такъв тип нос често се дразни от обикновените неща. Много е ревнив, така че бъдете много внимателни, когато сте заедно. Н същото време са доста сериозни, открити и импулсивни.

Дълъг нос с остър връх
Тези хора са доста меркантилни. Същевременно са много умни и амбициозни личности. Много обичат да печелят пари. Ако има някой, който цени истинските неща, то това несъмнено са те.

Широк нос
Несъмнено ще сте щастливка, ако имате такъв мъж до себе си. Те са много щедри и ще ви обградят с внимание. Непрекъснато ще ви правят подаръци. Понякога се изнервят за дребни неща. Обичат да споделят с околните.

Орлов нос
Несъмнено тази форма е една от най-запомнящите се. Мъжете с такъв нос са грижовни и интелигентни. На тях винаги може да се разчита-. Въпреки това е добре да сте по-предпазливи, имайки предвид, че са доста арогантни и суетни.

Нос, наподобяващ картоф
Това, което отличава тези мъже от останалите, е тяхното спокойствие. Те обожават тишината и комфорта. От тях лъха стабилност. Не си падат по приключенските истории. Винаги биха помогнали на всеки в нужда и то с удоволствие.

Чип нос
Тези мъже са много лесни за общуване. Именно поради тази причина те винаги се превръщат в душата на компанията. Рядко се разочароват и са от малкото хора, изпълнени с оптимизъм. В същото време обаче са доста уязвими. Притежават доста изтънчен вкус, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.