Няма да повярвате какво разкрива последната цифра от годината ви на раждане

0
341

Ще се изненадате от точността на резултатите

Оказва се, че последната цифра от годината на раждане може да разкрие доста интересни неща.

цифра
Ще се изненадате от точността на резултатите

Това е още един от немалкото методи, които ще ви разкрият какво ви е предначертала съдбата. Специалистите посочват, че последната цифра от годината ви на раждане съответства на един от петте елемента – земя, огън, вода, дърво и метал.

Научете какво издава за вас или ваш близък последната цифра от годината на раждане:

0 или 1 – елемент метал
В случай, че сте родени в година, чиято последна цифра е 0 или 1, това издава, че сте изключително силни и независими личности. Винаги сте наясно какво искате да постигнете в живота. Вие успявате почти винаги да постигнете целите си, без значение предизвикателствата, пред които ще ви се наложи да се изправите. Винаги става това, което сте решили. Логични сте в действията си и не взимате решения под влияние на емоциите. Добре е да заложите на област, в която ще имате възможност да се развивате. В личен план сте много взискателни към половинката си.



2 или 3 – елемент вода
Вие се страхувате от глобални промени в живота ви и предпочитате да се пуснете да плувате по течението. Въпреки това понякога се нуждаете от бягство от ежедневната рутина, която ви е обзела. Притежавате завидни организационни умения и творчески талант, не се страхувайте да ги приложите. Не понасяте самотата и винаги сте отворени за нови приятелства. Гостоприемни сте. Възприемате кариерата си като нещо, което дава цялата власт над личния ви живот.

4 или 5 – елемент дърво
Вие сте от малцината здраво стъпили на земята. Наясно сте с факта, че за да постигнете целите си, трябва да се потрудите. Несъмнено вие сте един от най-ценните служители на работното ви място. По отношение на приятелите ви, вие сте човекът, на когото могат да разчитат винаги и по всяко време. Подкрепяте любимите си хора с ценни съвети и много оптимизъм. Не поемайте твърде много задачи, научете се да си давате и почивка.

6 или 7 – елемент огън
Това, което ви отличава от останалите е вашата любезност, емоционалност и яркост. Вие не можете да си представите живота без приятелите и семейството ви. Нуждаете се от работа или хоби, които да ви носят радост. Основното правило, което ви води по пътя на живота е да се движите само напред и нагоре. Радвате се и на най-малките победи. Именно те ви дават самочувствие.

8 или 9 – елемент земя
Сдържани сте и сте доволни от това, което имате. Въпреки това винаги се стремите към повече. Доста сте консервативни и обмисляте всяка ваша стъпка до най-малкия детайл. Нужен ви е ясен план дори за решаването на незначителни проблеми. Понякога сте доста жестоки към близките си. Помислете малко повече за личния ви живот, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.