Тя е много красива, но никога няма да забременее, защото не е… жена!

0
318

Джена Талакова е една от най-красивите в света, но всъщност не е жена!

Истински бум стана по света смяната на пола. Именно това направи Джена Талакова още преди много години, което и до днес кара мнозина да изпадат в шок.

Джена Талакова
Джена Талакова е много красива, но не е истинска жена

Канадската 29-годишна красавица всъщност никога няма да забременее, нито да роди и причината е само една – има мъжка полова система. Опаковката може да е женска, но отвътре все още е мъж, което няма как да се промени.

Джена нашумя през 2012 г., когато взе участие в „Мис Вселена Канада“. Първоначално бе дисквалифицирана, защото се е родила момче, но после се разрази скандал и бе върната в конкурса.

Не успя да спечели короната, но спечели нещо по-ценно за нея – свободата. Вече всички знаят, че е транссексуална и няма нужда да се крие.



Към днешна дата Джена Талакова има мъж до себе си и е много щастлива. Тя е посветила живота си да помага на хора с ралична от рождената им полова идентичност.

Блондинката твърди с абсолютна сигурност, че на мъжете не им пречи, ако една жена е била преди това мъж. За тях било важно най-вече да е секси на външен вид.

Джена може да си сложи яйцеклетка, която да бъде оплодена, но все още медицината не е измислила присаждане на матка. Затова е невъзможно да износи и роди бебе.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.