Развихрете своето въображение и направете най-красивата есенна украса за дома

0
1317

Есента е прекрасен сезон, защото дава възможност за оформяне на уникална есенна декорация за дома, за офиса, за работното място

Листата на дърветата вече се обагрят в красиви жълти и червени краски.

есенна украса
Ярките цветове на есенната  украса превръщат мрачните дъждовни дни в приветливи

Съберете листа. Дайте свобода на своето въображение. Можете да си оформите есенни венци за входната врата.

Не пропускайте да си съберете кестени от парка. Ако ходите на разходка в гората, по пътеките са нападали красиви жълъди и шишарки. Червените шипки и глог са прекрасни за есенна декорация.

Красивите тикви също са неизменна част от есента. С тях можете да оформите прекрасна есенна украса.Можете лесно да ги превърнете в есенни вази. След като махнете капачето около дръжката, изчистете семките. Не ги изхвърляйте. Те са невероятно вкусни печени.

Ако успеете да издълбаете месото на тиквата, с него можете да приготвите тиквеник.  Сложете малка ваза с вода в тиквата и в нея натопете хризантеми и есенни листа.

Не забравяйте малките декоративни тиквички. Има ги в червени нюанси, жълти, зелени, бежови. С тях вашият дом ще сияе.

Когато си приготвяте есенна икебана, не пропускайте да сложите грозде. То ще допълни вашата композиция и ще й придаде празничен вид.

Крушите и ябълките също са чудесни плодове за украса. Намерете вкъщи кошници или панери от ракита. Сложете няколко плода. Добавете есенни листа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.