Иван Ласкин прескочи трапа, но още му търсят донор!

0
307

Иван Ласкин засега е извън опасност, но ще трябва да се намери негов спасител!

Сега е моментът, в който Иван Ласкин има най-голяма нужда от подкрепа. Актьорът от няколко дни се намира във Втора градска болница в София и се бори за живота си.

Иван Ласкин
Търси се донор за Иван Ласкин

По информация на „Уикенд“, мъжът на Алекс Сърчаджиева вече е по-добре и е прескочил трапа, но само на този етап. За да остане жив още дълги години, ще трябва да му се намери донор на черен дроб.

Точната диагноза на Ласкин е алкохолен хепатит. Той е причинен от цироза, която е вследствие на много години здраво пиене на алкохол.

Всички приятели и близки на актьора в момента са се заели да му търсят донор. Все още няма добри новини, но сме в очакване.



Иван Ласкин ще бъде подложен и на специално лечение за отказване на алкохола. Ще му бъде приложена „Инжекцията на Висоцки“, която представлява инжектиране на морфин и други опиати, които идват като шок за организма и той повече няма нужда от алкохол.

Всички около актьора са наясно, че лечението му ще бъде дълго и тежко, но надеждите са, че ще се пребори докрай. Трябва да го стори най-вече заради дъщерите си, едната от които е още дете.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.