Една година по-късно: Скандалната Мис България си го върна тъпкано на критиците!

0
254

Мис България 2017 доказа на всички, които я критикуваха, че е било незаслужено!

Измина почти една година откакто Тамара Георгиева стана Мис България. Това тогава скандализира обществото ни, което не я смяташе за достойна да носи тази титла.

Мис България
Мис България 2017 стана Мис Планет

Днес обаче 25-годишната софиянка може да диша спокойно, защото натри носа на всички, които я критикуваха. Тами вече е носителка на още една престижна корона, тази на Мис Планет.

Това е международен конкурс, така че тук задкулисни игри едва ли би могло да бъдат търсени. Новината бе съобщена от Миглена Ангелова във Фейсбук.

Самата Тамара все още не е потвърдила за големия си успех. Очаква се това да се случи възможно най-скоро.България за втори път има победителка в „Мис Планет“. Преди две години Марина Войкова, която стана Мис България 2015, също сложи тази корона.

Припомняме, че Тамара Георгиева се превърна в най-скандалната Мис България в историята. Успехът й бе остро приет от много хора, които я смятаха за недостойна да носи тази корона.

Наричаха я „Мис Нос“, тъй като носът й беше малко по-дълъг от нормалното. Тя обаче се подложи на операция и на „Мис Планет“ се е явила с нормален нос, което може би е помогнало много за успеха й.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.