Истинското лице на Меган Маркъл лъсна: Имала се е за принцеса още преди да стане такава!

0
403

Меган Маркъл винаги се е изживявала като принцеса!

Преди половин година Меган Маркъл стана официално част от кралската фамилия на Великобритания. Тя вече е принцеса, след като се омъжи за принц Хари, но истината е, че винаги се е изживявала като такава.

Меган Маркъл
Меган Маркъл се има за принцеса от години

Източник, който познава мулатката още от първия й брак, съобщава за „Дейли Мейл“, че тя е обичала да се глези още тогава. Показателно за това е договорът, който сключва с първия си съпруг, преди да се омъжи за него.

Меган е написала собственоръчно договор, в който застава Тревър Енгелсън да й плати услугите на личен треньор и диеотолог, след като роди. Нещо, което той прави, въпреки неохотата си.

„Тревър нямаше избор. Знаеше, че сватба без този договор няма да има. Познаваше отлично Меган и знаеше за колко суетна жена се жени.“ – споделя източникът.



Разводът им идва само след няколко години, когато Енгелсън вече е похарчил немалко пари за диетолог и треньор. Той се чувства измамен, тъй като Маркъл го е зарязала почти веднага след като звездата й като актриса изгрява със сериала „Костюмари“.

Красавицата едва ли е вкарала такъв договор и в брака си с принц Хари, защото е ясно, че той ще плати колкото е нужно, за да влезе отново във форма. Това трябва да стане през втората половина на 2019 година, когато вече ще е родила първото им дете.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.