Кое мистично създание сте? (I част)

0
387

Научете кое е вашето мистично създание и какво издава за вас

Ако искате да разберете кое мистично създание сте, можете да го направите в следващите редове.

мистично
Научете кое е вашето мистично създание и какво издава за вас

В случай, че си задавате въпроса как се определя какво мистично създание сте, то веднага ще ви отговорим – от зодията.

Ето какво мистично създание сте вие спрямо вашата зодия:

Овен
Първият знак в зодиака носи силата и могъществото на дракона. Той не само е могъщ, а и бълва огън и по този начин плаши всички. Представителите на този зодиакален знак приличат до голяма степен на него, не само защото бълват огън, а и са изключително гневни. Ако сте ставали жертва на техните люти обиди, то със сигурност сте наясно, че те се помнят дълго време. Тази зодия преследва целите си докрай. Останалите се страхуват от тях, но и им се възхищават.



Телец
Мистичното същество, което отговаря на тази зодия, е дриад. Те са нимфи, покровителки на дърветата в гръцката митология. Приличат си с представителите на зодия Телец по това, че и те като тях, са много нежни и чувствени. Изключително лоялни са и пазят с всички сили това, което обичат. Изключително предани са към семействата си и винаги помагат на близките си.

Близнаци
Представителите на този зодиакален знак са палави, мистични и закачливи точно като феите. Те имат способността да свържат личността с магиите, както и земното царство с вълшебните приказни светове. Близнаците притежават именно тази способност. Те могат да придадат блясък дори и на най-тривиалната ситуация. Способни са да превърнат ежедневието на околните в изключително красиво и забавно. Те сякаш притежават вълшебна пръчица, с която само за един миг могат да превърнат тъжното и скучното в нещо наистина вълшебно.

Рак
Вашето мистично създание, е върколакът. И вие като него черпите сила и енергия от Луната. Много са чувствителни и сменят твърде бързо настроенията си. Те са готови на всичко за своето семейство. Когато някой засегне любимите им хора, стават агресивни и страшни.

Лъв
Мистичното създание на царствената зодия, е сфинксът. Също като него представителите на тази зодия притежават величествено излъчване. Всички, които познават Лъв му се кланят, както египтяните са се кланяли на сфинксовете. Те са истински лидери и водачи и винаги са с висок статус в обществото.

Дева
Мистичното създание на Девите, е еднорогът, имайки предвид, че и те като него са чисти и невинни. Притежават огромна сила, която използват, за да вършат добрини. Даряват с много любов, но само хората, които наистина я заслужават. Мили и любящи са само към тези, които са доказали, че са благородни. Способни са да ви пренесат във вълшебен свят, за който отдавна сте забравили, че съществува, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.