Димитър Бербатов втрещи: Не отидох на абитуриентския си бал, не исках да отида!

0
354

Димитър Бербатов от малък не е никак контактна личност!

Отдавна е известно, че Димитър Бербатов не е от най-общителните хора. Той самият си го признава, но като млад една случка е преминала всякакви граници.

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов никога не е бил по купоните

Оказва се, че Митко не е отишъл на абитуриентския си бал. Не че не е имал възможност, а сам е преценил, че там няма да му е добре, разкри той в „Преди обед“ по БТВ.

Решението му едва ли е било изненада за съучениците му. По онова време Бербатов мразел нощния живот, купоните, дискотеките… Това, което обичал да прави, когато не тренира футбол, е да играе на компютърни игри и да гледа филми.

И до днес Митко няма много приятели и избягва шумните компании. Предпочита да остава насаме със себе си или само с жена си и двете им деца.



Интересното е, че той е доста строг родител. Въпреки че тъне в богатство, учи дъщерите си да ценят парите.

Така например веднъж накарал голямата си щерка да пътува в икономичната класа в самолета, докато сестра й и родителите й са пътували в първа класа. Тя го понесла тежко, но така искал да й покаже, че не всичко в живота ти идва наготово и трябва да се потрудиш здраво преди това.

Митко е описал всички тези неща в автобиографичната си книга, която излезе само преди дни и вече е една от най-търсените на пазара.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.