Месечен хороскоп Рак – декември 2018

0
329

Декември ще е доста успешен в любовен план

Според вашия месечен хороскоп, Раци, месецът ще премине по обичайния начин – казано с други думи, се очертава като доста монотонен.

месечен хороскоп
Декември ще е доста успешен в любовен план

По всяка вероятност към края на декември ще се почувствате доста уморени и апатични, а това ще се отрази и на отношенията ви с близките. Имайте предвид, че първата половина на декември, ще е най-подходящият период за работа. След това времето ви ще бъде заето основно с подготовката за новогодишните празници.

През втората половина на декември можете да се отдадете на почивка или пък да анализирате резултатите от свършената досега работа. Вашият месечен хороскоп предупреждава, че трябва да проявите особено внимание на работното си място. Не си позволявайте да се отпуснете твърде много, тъй като колегите ви със сигурност не биха искали да поемат и вашата работа. Шефовете ви също не биха били доволни от подобно пренебрежително отношение.

Любов и семейство
Що се отнася до любовните ви отношения, то според вашия месечен хороскоп, декември ще е един от най-успешните месеци. Много от представителите на силния пол ще решат да поискат ръката и сърцето на любимата си. Не се изненадвайте, ако нежната ви половинка не изкрещи веднага с пълно гърло „Да!“. Преди да се съгласят, ще им е нужно още малко време, в което да премислят всичко много внимателно.



Малко вероятно е през месеца да си спретнете сериозен конфликт или да се забъркате в кавга. Насладете се спокойно на връзката си в навечерието на новогодишните празници. Онези от вас, които вече са се обвързали в брак, сега ще поставят на първо място семейството и децата си. По този начин ще позволите на най-близките си хора да видят най-добрите ви качества, любовта ви, нежността ви и вашата уязвимост. Други от вас пък ще се занимават с подготовката за празниците до изнемогване. Най-добре е да потърсите малко помощ от семейството си.

Финанси и кариера
Според вашия месечен хороскоп през годината сте се потрудили доста добре, така че сега можете да си позволите заслужена почивка. Не се отпускайте твърде много обаче. При все, че през този период ще имате значително по-малко работа, все още има неща, които трябва да бъдат разрешени спешно. Дайте най-доброто от себе си, за да избегнете проблемите след това.

Здраве
Като най-уязвимо през този период се очертава емоционалното ви състояние. Имайте предвид, че ще сте твърде чувствителни и всяка несгода на работното ви място или в семейството ви, може да причини големи щети, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.