Месечен хороскоп Близнаци – декември 2018

0
339

Опитайте се да се отдадете на заслужена почивка в края на месеца

Според вашия месечен хороскоп, представители на зодия Близнаци, най-благоприятният за вас период ще е средата на декември.

месечен хороскоп
Опитайте се да се отдадете на заслужена почивка в края на месеца

Планетите ще се разположат в такава позиция, че ще допринесат за самоусъвършенстването ви. Не е изключено да откриете, че притежавате способности, за които дори не сте подозирали досега. Това ще ви донесе само позитиви, а най-големият от тях ще е подобряване на финансовото ви състояние.

В края на месеца ще преживеете известен спад в силите, провокиран от липсата на вътрешна енергия. Точният месечен хороскоп вещае, че ако подходите правилно и изключително внимателно, ще успеете да се възползвате от всички благоприятни аспекти, които ще ви предостави декември.

Любов и семейство
В любовен план месец декември не обещава нищо особено. Първата половина от месеца не е подходяща за започването на нова връзка. По-подходящ за това ще е краят на декември. За семейните двойки и хората с дълготрайна връзка периодът ще е подходящ за помирение и хармония във връзката.



Простете на любимия си човек, както и на близките си всички обиди, които са ви нанесли. Те на свой ред ще направят същото. Направете всичко необходимо, за да можете да влезете в Новата година, освободени от всички негативи. Няма никакво съмнение, че усилията ви ще дадат положителен резултат. Ако организирате семейно пътуване в края на месеца, то може да допринесе за помирение и укрепване на отношенията.

Финанси и кариера
Що се отнася до пътуванията ви, свързани с работата, то е най-добре да ги отложите. Ако все пак решите да пренебрегнете това предупреждение, имайте предвид, че те ще са изключително трудни. Малко вероятно е да успеете да извлечете някаква полза от тях. Във финансов план имаме добри новини за вас. Точният месечен хороскоп вещае, че от втората половина на месеца нещата ще потръгнат.

До края на месеца положително влияние ще окаже и положението на планетите. Те ще ви помогнат да разрешите всичките си проблеми. Сериозен успех се задава за онези от вас, които се занимават с изкуство. В края на месеца със сигурност ще усетите умора. Поради тази причина се опитайте да планирате нещата си така, че по това време да можете да се отдадете на заслужена почивка.

Здраве
Разпределете правилно силите си, за да избегнете стреса, който може да доведе до доста сериозни последици. Както вече споменахме – в края на месеца енергийният ви потенциал ще намалее. Особено внимание ще трябва да обърнете на състоянието на жлъчния ви мехур и бъбреците, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.