Не отглеждайте тези цветя в дома си! (I част)

0
947

Всички те ще ви докарат само проблеми и неприятности

Никак не са малко хората, които отглеждат всевъзможни видове цветя в дома си.

цветя
Всички те ще ви докарат само проблеми и неприятности

Вероятно обаче не сте наясно с факта, че не всички видове цветя оказват благоприятно влияние върху семейството ви.

В този ред на мисли е много важно да подходите изключително внимателно при избора на цветята, които ще отглеждате в дома си. Някои от тях са носители на добра енергия, но други са като вампири, способни да разрушат семейното ви щастие и да ви навлекат цял куп неприятности.

Освен това не всички екзотични представители на флората могат да съжителстват под един покрив с хора, тъй като може да предизвикат алергични реакции. Дамите, които не биха искали да си докарат проблеми с противоположния пол, е добре да са наясно кои са цветята, прогонващи мъжете от дома ви.



Ето кои цветя не е препоръчително да отглеждате в дома си:

Кактуси
При все, че мнозина вярват, че тези растения се справят с вредното въздействие от телевизорите и компютрите, истината е, че те нямат място в дома на жена, която още не е омъжена. Тъй като кактусите са достатъчно агресивни, те могат да отблъснат всички ухажори.

Омъжените жени могат спокойно да отглеждат кактуси, но в никакъв случай не трябва да ги поставят в спалнята. В противен случай те ще ви донесат само скандали заради лошата си енергия и ще намалят влечението, което изпитвате един към друг.
Най-подходящото помещение за кактусите, е кухнята.

Виещи се растения
Виещите се растения и в частност бръшлянът, не трябва да бъдат отглеждани в затворени помещения. Те имат изключително агресивно действие върху мъжката енергия. Освен това растението ще погълне всички радостни емоции.

Специалисти твърдят, че в къщите, в които се отглежда бръшлян или друг вид виещо се растение, с течение на времето хората стават апатични и губят желание да преследват нови цели. Ако обаче ги посадите в двора си, ще защитят отлично дома ви от завистници и ще се превърнат в щит срещу отрицателната енергия.

Дифенбахия
Това цвете се отглежда в много домове, но едва ли някой си дава сметка колко отровно е то. Освен това привлича лошият късмет като с магнит. Не на последно място трябва да отбележим, че прогонва мъжете и изсмуква силите и положителните им емоции. Казано с други думи, това цвете няма място в дома ви, ако искате да сложите ред в любовния си живот.

Люляк
Често пъти през пролетта много хора слагат във вазите в дома си люляк, без да си дават сметка, че той притежава мощна отрицателна енергия. Ароматът му е способен да нанесе сериозни вреди на отношенията с партньора ви. Поради тази причина е по-добре да не го държите в дома си, защото дори може да ви скара с любимия, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.