Валери Божинов: Най-после съм с жена, която ме тегли нагоре!

0
365

Валери Божинов е много доволен и щастлив, че най-накрая намери жената за себе си!

От няколко години Валери Божинов е друг човек. Той е по-мъдър, по-скромен и доста по-целеустремен.

Валери Божинов и Биляна Дол
Валери Божинов е безумно щастлив с Биляна Дол

За всичко това виновна е Биляна Дол. Това е жената, с която футболистът е в момента и която го прави безумно щастлив.

Бившият национал разкри в свое интервю наскоро, че именно Биляна е тази, която го тегли нагоре. Тя успява да го мотивира да не спира да се бори за бъдещето на своята кариера.

Сякаш за първи път Валери Божинов има до себе си жена, която я е грижа за него и която иска да му помогне във футбола. Това няма как да не трогва играча на Ботев (Враца).



Не е тайна, че именно жените повлияха пагубно на кариерата на Божинов. Първо Алисия го омая и му роди син, а после Николета Лозанова се омъжи за него и му роди дъщеря.

И двете обаче не му оказаха никаква подкрепа в професионален план. Заети със себе си, те по-скоро стопираха кариерата му.

Биляна Дол обаче е съвсем различна в това отношение. Тя е доста по-грижовна, което идва може би и от факта, че е значително по-голяма от Валери.

Именно сръбската красавица се изявява като негов неофициален мениджър. Тя му осигури трансфер в Швейцария и се грижи за кариерата му.

Скоро Божинов ще закове 33 г. и едва ли му остава още много време на терена. Той обаче загатна, че няма да се откаже от футбола, а иска един ден да стане треньор.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.