Шептяща икона на Богородица е панацея за всички болести!(Ето къде се намира)

2
3587

Шептяща икона на Света Богородица лекува от различни болести

Говореща икона на Света Богородица цери вярващите. Ликът на Божата майка се намира в пазарджишката църква „Света Богородица”.

От иконата на Дева Мария се чува мистериозен шепот, твърдят тези, които са потърсили помощ от нея в храма.

Света Богородица
Шептяща икона на Света Богородица лекува, сн. Фейсбук

Вярващите, посетили църквата и доближили иконата уверяват, че от нея се чува постоянно шептене.

Според тях този шепот ги уверява, че и най-старшите им болежки ще бъдат излекувани.



Всеки ден пред изображението на Богородица се извива опашка от хора, които търсят лек на своите болести.

Те се молят за изцеление и чудото наистина се случва.

Вярва се, че изображението на Светата Майка ще помогне най-много на тези, които страдат от безплодие.

Някои от молещите се дори уверявали, че от иконата чували женски глас, който ги убеждавал да запазят сила, вяра и търпение.

По техните думи след време здравето им наистина се подобрявало.

Жени и мъже, посетили веднъж храма твърдят, че невидима сила ги тегли отново към църквата и изображението на образа на Богородица, за да запалят свещ и да се помолят за здраве и късмет.

Мнозина са убедени че именно изображението на Дева Мария е причина за появилото се щастие в живота им.

Никой от служителите в пазарджишката църква „Света Богородица” не могат да кажат откъде се е появила иконата, нито пък кой я е нарисувал.

Иконата на Богородица в пазарджишката църква е обвита в мистерия. Не само защото върши чудеса, а и защото никой не знае какъв е  произхода й.

Свещениците и служителите не знаят кой е зографа и кога точно е сътворена.

Всеки ден върволица от мъже, жени и деца идват пред „пазарджишката чудотворка“.

От изображението ги гледат дълбоки и топли очи, които следят богомолеца в която и посока да пристъпи.

Погледът на Богородица, макари  строг не стряска вярващите.

Вглеждайки се в иконата, те всъщност виждат майката, която е страдала много за своя син и е поела на плещите си всички човешки грехове.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Слава на Бога!! Нека Пресвета Богородица закриля и пази целия православен български народ!! Не иконата прави чудото, а Божията милост, която се проявява!! Хората не би трябвало да се молят за здраве, защото то зависи от това дали грешим, как се отнасяме с хората около нас… Би трябвало да се молим за търпение, смирение, твърда вяра, милосърдие, покаяние за прегрешенията ни, Бог да укрепи Православната вяра, да запази всички семейства, да вършим Неговата воля. Ние, православните християни, не вярваме в измислен „късмет”. Вие знаете ли кой е късметът – това е бил най-големият демон ,който е покосил милиони души. Молох, или „Късмет“, е бил бога на щастието при римляните, шумерите и картагенците. Какъв е бил този бог Молох или „Късмет“, как ние го назоваваме днес? Неговата статуя е отлята от мед и сребро и била возена на колесница на две колела. Ние вярваме в Божията благодат. Какво представлява тя? Това е невидима, но осезателна сила или енергия, която се дава от Бога на Неговите избраници. Благодатта очиства, освещава и оживотворява душата на човека, който върви по пътя на спасението. Но тя е свързана и с материалното благополучие, както подчертава апостол Павел: „Бог е силен да умножи във вас всякаква благодат, та като имате винаги всякакво доволство във всичко, да бъдете щедри във всяко добро дело” (2 Кор. 9:8).

  2. Магдалена, подкрепям мнението Ви до голяма степен (за здравето, късмета, че трябва да четем Библията и да се молим и т. н) НО в никакъв случай не бих застанала зад православието! Вярно е, че по-добре православен вярващ, отколкото въобще невярващ, но все пак още на пръв поглед се вижда как православието нарушава две от Десетте Божии заповеди:

    1. Аз съм Господ, Бог твой; да нямаш други богове освен Мене.

    2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята, не им се кланяй и не им служи.

    Това обожествяване и почитане на светци обижда нашия Бог, защото миряните се кланят на парчета изрисувано дърво и ги правят свои кумири (идоли). Никой светия, пък даже и Богородица, не е повече от човек, който е бил праведен. Все хора са били. Защо да почитане хора, когато Бог ни е заповядал да се кланяме само на Него? Християнството днес е толкова разделено, когато трябва да бъдем най-силни и обединени. Бог не ни е разделил на православни, католици, протестанти и т. н, това е решено от властващи навремето хора, предполагам знаете. Сложете на Бог, само на Него, приемете Исус за своя спасител, уважават Светия дух. Светата троица! Православната вяра е крайно отдалечена и размита форма на вяра, щом даже курбани правят и говорят за късмет и не отричат магията като сатанинска, каквато е…и това е само върха на айсберга. Помолете се да научите истината, и Бог ще Ви я даде. А дотогава нека християните не спираме да благовестваме и да поучаваме народа, защото както върви почти всички са хванали широкия път, който добре знам накъде води – към ада. Благословена бъдете! 🙂

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.