Триковете, които привличат безотказно мъжките погледи

0
240

Няма нищо по-добро от това да бъдете естествени и импулсивни

В този материал ще ви запознаем с триковете, които несъмнено ще събудят мъжкия интерес.

триковете
Няма нищо по-добро от това да бъдете естествени и импулсивни

Освен това триковете, които ще ви разкрием, са универсална формула за сексапил. Вероятно вече сте наясно с някои от триковете, но за други не сте се сетили. Е, едно е сигурно – всички те ще ви накарат да се почувствате по-женствена и желана.

Ето ги и тях:

Прехапване на устните
Лекото прехапване на устните е първичен и доста чувствен жест, който несъмнено ще привлече вниманието на силния пол. По този начин не само ще привлечете вниманието им към лицето ви, а и ще породите доста неприлични мисли.



Хубава прическа
Най-добрият израз на женственост и буен темперамент, е буйната коса, приведена в красива прическа. Не забравяйте, че лъскавата дълга коса се равнява на ударна доза сексапил.

Красива усмивка
Незнайно защо голяма част от представителките на нежния пол се страхуват да се усмихнат широко и да се смеят от сърце. Всъщност няма нищо по-добро от това да бъдете естествени и импулсивни. Помнете, че искрената усмивка и чувството за хумор, вършат чудеса.

Лунички
Те са тези, които събуждат асоциация към детските години и невинността. Луничките несъмнено придават много нежност и очарование на чертите, при все, че голяма част от момичетата се опитват всячески да ги прикрият. Нещо повече – някои дори ги смятат за несъвършенство.

Изкусителни устни
Те са едни от най-сигурните знаци за сексапил и привлекателност. От особена важност е обаче да не прекалявате с кокетниченето и присвиването им. В противен случай няма да постигнете нищо друго, освен ефекта „патешко дупе“, който е присъщ за кифлите и определено не се нрави на мъжете. Този ефект по-скоро ще разсмее силния пол и ще предизвика съжаление, отколкото симпатия.

Блуза с голи рамене
Колкото и невероятно да ви звучи, резултатите от редица проучвания сочат, че подобен тип блуза създава у мъжете желание за защита и доминация. Освен това тя несъмнено подчертава женствеността и придава нежност и финес.

Секси глас
Чувственият глас винаги е бил в основата на прелъстяването. Той омагьосва безотказно. Неслучайно Мерилин Монро е смятана за секссимвол на всички времена.

Високи токчета
Те са един от неостаряващите афродизиаци за представителите на силния пол. Когато високите токчета са обути от стройни дамски крака и биват разходени с увереност и хъс, то комбинацията наистина става взривоопасна.

Нежна кожа
Добре поддържаната и мека на допир кожа не остава незабелязана от мъжете и ги наелектризира до краен предел. Неслучайно още древните цивилизации са мазали телата си с различни ароматни масла, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.