Ето за какво жадуват жените от всяка зодия (I част)

0
282

Дамите от царствената зодия умеят дори да губят с достойнство

Ако и вие вярвате на астролозите, че раждането под знака на дадена зодия не е случайно и тя определя до голяма степен съдбата ви, то тогава следващите редове ще са ви доста интересни.

зодия
Дамите от царствената зодия умеят дори да губят с достойнство

Със сигурност вяска зодия жадува за нещо. Какво е това нещо, можете да научите в написаното по-долу.

Ето за какво жадува всяка зодия:

Овен
Представителите на този зодиакален знак обичат да държат нещата под контрол и властта да е в техните ръце. Тези дами обаче напълно осъзнават властта, която притежават. Никога не биха направили крачка, в която и да е посока, без преди това да помислят за последствията, до които ще доведе тя.
Когато успее, целият свят я наблюдава със страхопочитание.



Телец
Жените, родени под знака на зодия Телец притежават завидна воля и сила на характера. Те са изключително упорити и в същото време сякаш са заредени с неизчерпаема енергия. За разлика от мнозина имат смелостта да се застъпят за хората, които обичат. Зад силната им природа обаче, се крие нежно и доста ранимо сърце.
Жените от тази зодия са всеотдайни и грижовни. Винаги са в готовност да помогнат на онези, които имат нужда от помощта им. Когато жената Телец се бори, светът онемява. Когато пък обича, светът й се възхищава.

Близнаци
Тези дами са истински мислители и създатели на нови светове. Именно зодията им е тази, която помага на мислите им да излязат извън границите на възможното. Те са изключително способни и лесно въплатяват идеите си в живота. Не обичат да доминират, но не защото са слаби, а защото използват внимателно силата си.

Рак
Никак не е случаен фактът, че казват за дамите от тази зодия, че са ходеща тайна. Те са жестоки и много страстни от една страна, а от друга – твърде щедри. Тя е пълен безпорядък, който е в състояние да наруши вътрешния мир на всеки мъж. За нея няма нищо по-важно от лоялността и в този ред на мисли, е вярна до край като приятел и партньор. Когато се сблъска с предателство обаче, нищо не е в състояние да озапти гнева й.

Лъв
Тези дами несъмнено са най-добрите лидери. Никога не спират, преди да постигнат целите, които са си поставили. Те се изкачват успешно по кариерната стълбица и са щастливи да заберат и други със себе си. Дори когато се провалят, го правят с достойнство.

Дева
Жените Деви, са пълни с доброта и любов. Притежават ангелски души, които им помагат винаги да постъпват правилно. Истинска благословия е да имате такава жена в живота си. Изключително любящи и интелигентни по природа. Дори когато страдат, не спират да се борят и успяват да се изправят на крака, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.