Ето за какво жадуват жените от всяка зодия (I част)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Дамите от царствената зодия умеят дори да губят с достойнство

Ако и вие вярвате на астролозите, че раждането под знака на дадена зодия не е случайно и тя определя до голяма степен съдбата ви, то тогава следващите редове ще са ви доста интересни.

зодия

Дамите от царствената зодия умеят дори да губят с достойнство

Със сигурност вяска зодия жадува за нещо. Какво е това нещо, можете да научите в написаното по-долу.

Ето за какво жадува всяка зодия:

Овен
Представителите на този зодиакален знак обичат да държат нещата под контрол и властта да е в техните ръце. Тези дами обаче напълно осъзнават властта, която притежават. Никога не биха направили крачка, в която и да е посока, без преди това да помислят за последствията, до които ще доведе тя.
Когато успее, целият свят я наблюдава със страхопочитание.Телец
Жените, родени под знака на зодия Телец притежават завидна воля и сила на характера. Те са изключително упорити и в същото време сякаш са заредени с неизчерпаема енергия. За разлика от мнозина имат смелостта да се застъпят за хората, които обичат. Зад силната им природа обаче, се крие нежно и доста ранимо сърце.
Жените от тази зодия са всеотдайни и грижовни. Винаги са в готовност да помогнат на онези, които имат нужда от помощта им. Когато жената Телец се бори, светът онемява. Когато пък обича, светът й се възхищава.

Близнаци
Тези дами са истински мислители и създатели на нови светове. Именно зодията им е тази, която помага на мислите им да излязат извън границите на възможното. Те са изключително способни и лесно въплатяват идеите си в живота. Не обичат да доминират, но не защото са слаби, а защото използват внимателно силата си.

Рак
Никак не е случаен фактът, че казват за дамите от тази зодия, че са ходеща тайна. Те са жестоки и много страстни от една страна, а от друга – твърде щедри. Тя е пълен безпорядък, който е в състояние да наруши вътрешния мир на всеки мъж. За нея няма нищо по-важно от лоялността и в този ред на мисли, е вярна до край като приятел и партньор. Когато се сблъска с предателство обаче, нищо не е в състояние да озапти гнева й.

Лъв
Тези дами несъмнено са най-добрите лидери. Никога не спират, преди да постигнат целите, които са си поставили. Те се изкачват успешно по кариерната стълбица и са щастливи да заберат и други със себе си. Дори когато се провалят, го правят с достойнство.

Дева
Жените Деви, са пълни с доброта и любов. Притежават ангелски души, които им помагат винаги да постъпват правилно. Истинска благословия е да имате такава жена в живота си. Изключително любящи и интелигентни по природа. Дори когато страдат, не спират да се борят и успяват да се изправят на крака, пише zajenata.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар