Тези зодии имат нужда от постоянно внимание и грижа

0
278

Независимият и уверен Овен не търси внимание от половинката си, а направо го изисква

Вероятно сте забелязали, че някои хора се нуждаят от повече внимание. Е, представителите на тези зодии, са точно такива.

зодии
Независимият и уверен Овен не търси внимание от половинката си, а направо го изисква

За да се чувстват сигурни и щастливи, тези зодии изискват огромно внимание, особено от страна на партньора си.

В този ред на мисли астролозите сочат, че някои зодиакални знаци като Водолей, Козирог и Стрелец, се нуждаят от доста по-малко внимание от половинките си. Те нямат нужда да бъдат непрекъснато обгрижвани в отношенията им, за да се чувстват щастливи.

За разлика от тях обаче, тези зодии се нуждаят от постоянно внимание и грижи от страна на партньорите им:



Овен
Независимият и уверен Овен не търси внимание от половинката си, а направо го изисква. Това е единственият начин, по който усеща, че партньорът му принадлежи. Същевременно в нередки случаи те пренебрегват нуждите на партньора си. Затова, ако излизате с Овен напомняйте му от време навреме и за вашите нужди и желания. Дайте му ясно да разбере, че не може само вие да се съобразявате с неговите.

Рак
Всеизвестен е фактът, че представителите на тази зодия се нуждаят от огромно внимание от половинката си, за да се чувстват щастливи. Те са доста чувствителни и често пъти възприемат сигналите около тях твърде нюансирано. Склонни са да приемат твърде лично всичко, което се случва. Ако партньорът им се отдръпне леко поради някаква причина, те изпадат в паника и искат потвърждение за любовта им.

Лъв
Царствените Лъвове, са третата от петте зодии, които се нуждаят от огромно внимание. За да са щастливи, те винаги трябва да са на челно място в списъка. Трябва да ги обсипвате с комплименти и да им се възхищавате. За да бъде изцяло удовлетворен от връзката си, истинският Лъв, трябва да се чувства обожаван и специален. В замяна той също ще ви отвърне с огромно количество обич и грижа.

Везни
Те са от тези зодии, които търсят баланс в отношенията. Обичат да са в партньорство и да са в отлична комуникация с половинката си, за да бъдат щастливи. В това няма нищо изненадващо, имайки предвид, че са въздушен знак, управляван от планетата на любовта – Венера. Те по-скоро не изискват толкова внимание от партньора си, колкото романтика. Искат да бъдат глезени, изненадвани с мили жестове и да флиртуват. Нуждаят се от искрен и любящ партньор.

Скорпион
Те не се нуждаят от чак толкова голямо внимание във връзката им. Ако обаче поради някаква причина партньорът им започне да ги пренебрегва, стават крайно ревниви. Ще се уязвят дълбоко, ако останат с усещането, че чувствата им не са взаимни. Те са изключително лоялни, но изискват същото и от половинките си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.