Този домашен крем заличава бръчките за 3 дни

0
1091

Ще се влюбите в него още след първия път, в който го приложите

 

бръчки
Ще се влюбите в него още след първия път, в който го приложите

Колкото и невероятно да ви звучи и да изпитвате съмнения, този домашен крем наистина е толкова мощен, че ще заличи бръчките ви точно за три дни.

Едва ли има дама, която да не изпада в паника при появата на първите бръчки. Най-притеснително разбира се е, когато те се появят твърде рано.

Вероятно сте си задавали въпроса дали има някаква възможност да спасите лицето си от това бедствие и да предотвратите появата на дълбоките и грозни бръчки. Е, отговорът несъмнено е положителен.

Не само, че съществува решение на този проблем, а и е изключително лесно и ефикасно. Ще ви разкрием домашна рецепта за направата на крем, с който ще премахнете бръчките от лицето си за не повече от три дни. Той наистина действа безотказно и няма никакво съмнение, че ще останете повече от доволни.



Ето и продуктите, от които се нуждаете:
1 ч.л. морска сол
½ жълтък
2 ч.л. зехтин или бадемово масло
1 с.л. лайка

Вземете лайката и я поставете в подходящ съд, след което я залейте с 200 мл. студена вода. Сложете сместа на котлона и я варете в продължение на 15-20 минути.

Той наистина действа безотказно

В отделен съд смесете морската сол, жълтъка и зехтина до получаването на еднородна смес. Накрая добавете и отварата от лайка и отново разбъркайте до пълното й абсорбиране от сместа. След като приключите с тази стъпка, оставете сместа в хладилника.

Добре е кремът да престои поне едно денонощие в хладилника. След това вече имате готов еликсир, който ще се справи безотказно с бръчките по лицето ви. За целта е нужно да го нанесете върху лицето посредством леки масажни движения.

Имайте предвид, че на това мазило му е нужно доста време, за да се абсорбира изцяло – поне 1-2 часа. Въпреки това, препоръката на специалистите е, да отстраните крема от лицето си половин час след нанасянето му. Това става посредством памучен тампон, напоен в леко хладка вода.

Разбира се сами се досещате, че по този начин няма да можете да отнемете на 100% крема от лицето си. Именно това е идеята, поради която по-горе споменахме, че трябва да имате поне един-два часа на разположение, за да позволите на крема да разгърне цялата си мощ.

Ако наистина му оставите това време за действие, преди да си легнете, ще останете повече от очаровани от крайния резултат.
Няма никакво съмнение, че резултатите ще са осезаеми още след първата процедура, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.