Жалка България на колене в Чехия!

0
464

Чехия смаза България в европейска квалификация по футбол, за ужас на всички родни запалянковци!

Гостуването на България на Чехия в мач от група „А“ по пътя към Евро 2020 се превърна в истински кошмар за нашите. Кошмар не толкова като резултат, тъй като загубихме само с 1:2, колкото като игра.

България Чехия
Чехия победи България

„Трикольорите“ не показаха нищо съществено през целия мач. Халфовата ни линия бе тотално надиграна от домакините и логичното се случи.

Надеждите на цяла България се запалиха още в 3-та мин., когато Ивелин Попов центрира добре отдясно и Исмаил Иса реализира умело с глава. С това обаче сякаш гостите решиха, че са си свършили работата.

В 20-та мин. Кристиян Димитров направи грешка в наказателното поле, след което се превърна дори в асистент на Патрик Шик, който изравни резултата. Първата част приключи при равенство.



След почивката чехите натиснаха още повече и още в 50-та мин. направиха обрата пълен. Отново нападателят на италианския „Рома“ Патрик Шик се възползва от слабата ни игра в защита, за да отбележи гол.

До края на срещата домакините бяха абсолютни господари на терена. Те изпуснаха още поне пет чисти положение, а третият гол в нашата мрежа висеше на косъм.

Все пак, пропуснали да си решат мача, чехите можеха жестоко да си изпатят в последната минута на даденото от съдията продължение. Тогава капитанът Ивелин Попов засече центриране отдясно, но не намери вратата.

Така Чехия победи България с 2:1 и така я изпревари в класирането в групата, излизайки на второто място с 3 точки. Лидер е Англия с 6 т. Косово, България и Черна Гора делят останалите три места с по 2 т.

Красимир Балъков дебютира начело на националния отбор със загуба. Надеждите са, че в понеделник срещу Косово на „Васил Левски“ тимът ще изглежда коренно различно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.