Соня Колтуклиева: Осъдих Маргарита Михнева като част от битката за по-чиста медийна и политическа среда!

0
401

Соня Колтуклиева се гордее с победата си над Маргарита Михнева. Тя осъди колежката си за клевета и продължава с делата, колкото и тежки да са те.

„Атанас Чобанов и Асен Йорданов да запазят спокойствие и да минат през проверките така, както минахме и минаваме ние с Огнян Стефанов, водейки тежки битки с помощта на адвокатите си, без да търсим подкрепата на международни организации и цялата журналистическа общност. Ние сме на този хал от 2014 година. Знам колко е тежко и им съчувствам. Това, очевидно, е част от битката за по-чиста медийна и политическа среда и ние сме призовани от Съдбата да бъдем в първите й редици, което ни превръща в мишени, а в мечтите на някои – и в жертви.

Соня Колтуклиева
Соня Колтуклиева в битка за медийната и политическа чистота

Аз вече осъдих Маргарита Михнева за клеветите й, че съм взела пари от КТБ. Ще спечеля и делото на прокуратурата срещу мен.

Атанас Чобанов живее в Париж и е недосегаем за разследвания от българските органи. Стискам палци на Асен Йорданов Asso Giordany, готова съм да му съдействам за изясняване на истината.

Трябва ли чак “Репортери без граници” да се намесва при всеки случай, когато Атанас Чобанов се почувства некомфортно? Ами да се яви и да изясни обстоятелствата в този сигнал – има ли истина или не. Мен ме викаха два екипа следователи по няколко пъти на година 4 години, накрая прокурор Гешев на мое запитване ми отговори официално, че нямам нищо общо с делото КТБ. Ще станат 2 години през юли, откакто се води дело срещу мен за “неплатени” данъци в размер на 6 500 лева, при положение, че от НАП всяка година ми дават удостоверения, че нямам задължения към държавата. Това е репресия. Не справките в МВР. Нека да си уточним понятията, все пак.



Атанас Чобанов е scype-man, а ние сме тук, в реални сблъсъци със свинските медии. Няма заседание по моето дело, на което да не се изсипят репортери, фотографи, оператори от Канал 3, “Телеграф”, “Правен свят” и цялото Шиши-войнство да ме питат едно и същo нещо: взимали ли сте пари от КТБ? Не съм. И СГС, и ВКС доказаха, че не съм! Но те си питат. Пък аз им отговарям колко милиона е взела от КТБ Ирена Кръстева ( майката на Делян Пеевски), за да създаде прогнилата си медийна империя. И те така…докато Чобанов е на скайпа от Париж.

А инак…продължаваме напред! Всеки по своя път.“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.