Неподозираните ползи от дезодоранта

0
467

Той може да разреши доста проблеми

 

дезодоранта
Той може да разреши доста проблеми

Колкото и невероятно да ви звучи, можете да извлечете няколко неподозирани ползи от дезодоранта.

Безспорно, дезодорантът отдавна се е превърнал в една от най-важните принадлежности за много хора от съвременното общество. Едва ли обаче повечето от вас предполагат за ползите, които могат да извлекат от него.

Вероятно и вие като мнозина, използвате дезодоранта, за да си осигурите приятен аромат или пък като предпазно средство против изпотяване. Е, в следващите редове ще ви разкрием няколко неподозирани ползи от дезодоранта.

Ето ги и тях:



Сложете край на изпотяването на бюста
Без значение дали носите сутиен или не, през лятото бюстът се изпотява доста обилно. Можете да сложите край на това неразположение като използвате антиперспирант не само под мишниците, а и под бюста.

Отстраняване на пъпките
Колкото и невероятно да ви звучи, специалистите твърдят, че дезодорантът може да отстрани успешно не само неприятната миризма от тялото, а и пъпките и по-специално акнето. Достатъчно е да напръскате засегнатия участък с дезодорант. Разбира се трябва да внимавате да не погълнете от спрея или пък да не ви влезе в очите. Иначе в действието му няма нищо изненадващо като се има предвид, че съдържа алкохол.

Ще се изненадате за колко много неща може да ви е полезен

Ако слънчевите очила често ви падат надолу по носа
В случай, че слънчевите очила често ви се свличат надолу по носа, има начин да решите този проблем бързо и лесно. Достатъчно е да напръскате тази част от слънчевите очила, която се опира на носа ви с дезодорант против изпотяване. По този начин ще избегнете свличането им.

Залепване на косата за тялото
Всяка дама с дълга коса знае колко е неприятно, когато се изпоти в летните жеги и косата й залепне за тялото. Е, тук е моментът да ви кажем, че този проблем може да остане в миналото. Достатъчно е да напръскате с дезодоранта против изпотяване тази част от тялото си, която има достъп с косата.

Неприятен аромат на краката
Неприятната миризма на краката измъчва мнозина дори и в летните жеги. Истината е, че можете спокойно да използвате дезодоранта, за да се справите с този проблем. В случай, че заложите на употребата на антиперспирант, то дори можете до известна степен да решите и проблема с изпотяването на краката в летните жеги.

Предотвратяване на раздразнението от бръснача
Всяка дама е наясно с факта, че бръснача раздразва кожата. В резултат на това се появяват неприятни червени петна или пъпчици, особено в бикини зоната по време на летните горещини. Можете да избегнете всички тези неприятности като използвате дезодорант против изпотяване, след като сте обръснали бикини зоната, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.