Мегън заведе малкия принц Арчи на благотворителна проява

0
934

Това е първото публично появяване на малкия Арчи. Херцогиня Мегън реши, че трябва да свиква от малък с такива благородни инициативи

Принц Хари, херцогиня Мегън и принц Арчи първа снимка след Светото Кръщение 

В Англия благотворителността се цени изключително високо. Кралските особи са патрон на редица фондове и фондации, които събират средства за нуждаещите се.

За своите сватби принц Уилям и принц Хари обявиха, че не желаят да получават подаръци от своите гости. Който иска, може да преведе средства на някоя от техните благотворителни организации.

Междувременно, мъжете в кралското семейство участват в състезания по поло с благотворителна цел.

Навремето принц Чарлз се състезаваше. Сега само принцовете Уилям и Хари.



Точно такава проява се състоя вчера. На нея присъстваха децата на принц Уилям, херцогиня Кейт, херцогиня Мегън и малкият Арчи.

Докато бащите им яздеха напористо, децата и техните майки се забавляваха близо до игрището. Не пропускайте и видеото долу.

Един ден принц Джордж, принц Луи и принц Арчи също ще участват в състезания по поло. Това е част от техните бъдещи кралски ангажименти, защото ще набират средства за нуждаещите се.

В отборите по поло вече участват и жени. Няма да е странно ако принцеса Шарлът също започне да се състезава.

Конете и ездата са издигнати в култ в британското кралско семейство. Кралица Елизабет Втора е изключителен почитател на ездата. До миналата есен тя яздеше, когато е в Шотландия. Но от тази година е прекратила ездата и шофирането, заради напредналата си възраст. Но продължава да изпълнява своите кралски ангажименти със същия ентусиазъм както и през изминалите години.

Дъщерята на кралицата принцеса Анна и нейната внучка Зара Филипс са шампиони по конен спорт. През месец юни ежегодно се провеждат конните надбягвания Роял Аскот. Те също имат и благотворителен характер.

Само преди дни малкият принц Арчи получи Свето кръщение. В Англия се прави на втория месец от раждането на бебето. Кръщенето беше в съвсем  тесен кръг в замъка Уиндзор.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.