Неочаквано: Калин Терзийски лъсна в „Плейбой“!

0
577

Калин Терзийски е от писателите, на които сякаш нищо не им пука. Той е способен на всякакви неща, ако е убеден, че те ще помогнат на самия него да реализира целите си.

„ОБРЪЩАНЕ С ГЛАВАТА НАДОЛУ

И ето – днес в Трета възраст – статия за твореца (писателя, рисувача) Калин Т.

Четенето и предизвиква едно особено чувство: всеки един феноменологично насочен психолог би се радвал да го опише на поне три страници.

Калин Терзийски
Калин Терзийски лъсна в „Плейбой“

Аз ще го опиша с десетина думи: едно такова чувство за нещо мръсновато-бабешко-клюкарско-нечистоплътно-простовато-недобронамерено-дребнаво-еснафско-вулгарно-лицемерно-благоприлично-пошловато. Изпълнено с подробности за това Калин Т. с кои жени разправят, че е бил спал, с кои разправят, че не е бил спал, с кои бил орал и копал…както и за вездесъщото му пиене, има си хейс (хас поновому) което пиене, на всичкото отгоре (страшна новина е!) не практикува от цели три години!



Накрая се оказва, че статията всъщност е за новата книга на Калин Т. „Вълнения“, но това може и да се пропусне покрай пикантата гарнитура. Този вестник е типичното четиво за бабите, тоест – за гръбнака на нашето общество, тия които създават морала, крепят го и бдят над него. И възпитават вече второ и трето поколение българи и т.н.

В същото време тия дни ще излезе голяма статия в Плейбой за Калин Т. и неговия колега Панк Банг и техния комикс; статията е остроумна, добронамерена, ерудирана, изискана, смешна, актуална и полезно-информативна. (написана от Л.Дилов!)

И човек се чуди чуди чуди. И след това си слага шапката на краката, обува си обувките на ушите и излиза навътре.“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.