Невероятно: Тя връща хората в предишния им живот!

0
965

Ани Кирилова се занимава с мистика от доста години. В нейната специалност са регресия, прогресия, среща с духовните водачи и лечебна регресия.

Мистичното винаги е предизвиквало интерес у много хора, защото е загадка, а и самият човек е устроен така, че на съзнателно ниво да не може да проумее и да не знае доста от нещата за себе си.

Ани Кирилова регресия
Ани Кирилова осъществява регресия

Експертите в тази област са убедени, че повечето хора на земята, или по-точно техните души, са тук не за първи път. Това потвърждава теорията за прераждането.

Ани Кирилова се занимава именно с тази тематика. Тя може да покаже на човек какъв е бил предишния му живот, като използва за целта самия него.

Какъв е начинът? Това се осъществява чрез метода регресия, който означава връщане в минал живот.



Според експертите, човек носи цялата информация за предишните си съществуване на подсъзнателно ниво, тъй като душата, извървяла тези земни пътища, е една и съща.

Ани Кирилова и другите специалисти в тази област успяват да отворят подсъзнанието на човека чрез специализирани сеанси. След това той сам започва да говори за предишния си живот. Най-често, а и най-лесно е да се върнеш до един живот назад.

Регресията трябва да се извършва при пълна тишина и изолирана обстановка, защото, ако човекът се „събуди“ преждевременно, има опасност да пострада съзнанието му и той завинаги да си остане мислено в миналия си живот.

Ани Кирилова се занимава и с прогресия. Това е разговор с подсъзнанието, чрез който се разбира какви решения да се вземат за в бъдеще.

Тя осъществява и среща с духовните водачи на даден човек, ангели – хранители, пазители и др.

Сред методите й присъства и лечебната регресия. Тя представлява отваряне на подсъзнанието с цел изчистване и зареждане при стрес, страх или някаква друга негативна емоция.

В сайта Mistichno.com откриваме координатите на Ани Кирилова, а те са: София, Младост 1А, бул. „Александър Малинов“ 23, тел. 0889450604

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.