Любовен хороскоп за септември 2019 – много вълнуващи моменти за някои зодии (I част)

0
540

Някои от вас ще се радват на пълна хармония

 

любовен хороскоп
Някои от вас ще се радват на пълна хармония

Ако искате да научите какви промени се задават в любовен план, то можете да се доверите изцяло на септемврийския любовен хороскоп.

Ето какво вещае той за всяка една зодия:

Овен
Представителите на огнената зодия Овен ще се радват на благополучие в личен план. Основното правило обаче е да не поглеждате назад. Ако заформите любовна афера с колега/жка, имайте предвид, че ще доведе до непредвидими последствия. Преценете много добре дали да продължите или не. Бъдете искрени в отношенията си и не се вслушвайте в съветите на приятелите ви.

През този месец мнозина от вас, които все още са сами, могат да срещнат сродната си душа. Задават се приятни изненади. Ще се наложи да вземете светкавично някои решения. Не бързайте с нещата, насладете се на момента.
Обвързаните от вас може да се сблъскат с конфликти, породени от желанието им да доминират на всяка цена. Не забравяйте да си организирате приятна почивка или пътуване.



Телец
През септември ще се радвате на разбиране, грижа и нежност от страна на партньора ви. Казано с други думи – ще се наслаждавате на истинска хармония. Ако все пак се стигне до конфликт, не споделяйте с приятели или роднини. Някои от вас ще подложат на обсъждане важната стъпка да станат родители. Влюбените Телци ще се радват на много приятни емоции.

Ако имате възможност, отделете повече време за пътувания, в които да сте само с партньора си.
Звездите съветват онези от вас, които все още са самотни да проявят повече активност, ако харесат някого.

Не се връщайте към миналото си

Близнаци
Септемврийският месечен хороскоп вещае, че периодът ще ви донесе грандиозни събития. Някои от тях ще ви смаят, но със сигурност няма да ви е скучно. Ако вече сте сериозно обвързани, може да направите така желаните промени в дома. Опитайте се да постигнете разбиране с роднините, за да избегнете спорове. Ако експериментирате повече може да допринесете за по-запомнящи се мигове с партньора ви.

Онези от вас, които все още са самотни, ще се радват на незабравим и романтичен месец. Ще се влюбите изключително силно и ще забравите за тъгата, която до неотдавна ви бе спътник. Някои от вас може да планират сватба или пък бебе.

Рак
Съветът на звездите е да не се връщате към миналото. Бившите партньори само могат да ви навредят в настоящия живот. Забравете за илюзиите, за да подобрите личния си живот. Ако вече сте в сериозна връзка, ще имате възможността да се радвате на хубави емоции и любовта на любимия ви човек.

Не създавайте излишни драми и не спорете с партньора си, ако не искате да развалите хармонията. Звездите ви обещават невероятен месец, в който можете да направите промени в дома или да закупите ново жилище.
Самотните от вас ще имат шанс за романтична връзка. запитайте се обаче дали самите вие не бягате от любовта по някакъв начин, пише az-jenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.