Любовен хороскоп за септември 2019 – за някои от вас месецът ще е безоблачен (II част)

0
643

Обърнете внимание на отношението ви към партньора

 

любовен хороскоп
Обърнете внимание на отношението ви към партньора

Септемврийският любовен хороскоп вещае, че за представителите на някои зодии периодът ще е абсолютно безоблачен в любовен план.

За да научите какво още вещаят звездите, прочетете следващите редове.

Ето какви са прогнозите на септемврийския любовен хороскоп за всеки зодиакален знак:

Лъв
За вас септември се очертава като безоблачен в любовен план. В същото време обаче звездите предупреждават, че няма да е и особено слънчев. Казано с други думи – всичко ще зависи от вашата вътрешна промяна. Не забравяйте, че чувствата трябва да бъдат доказвани. Ако имате половинка, проявете повече внимание по отношение на поведението ви към него.



Семейните Лъвове ще могат да се радват на спокоен месец. Много е важно да избягвате кавгите.
Самотните представители на огнената зодия трябва да проявят малко повече активност. Не чакайте твърде дълго да поемете нещата в свои ръце.

Дева
Онези от представителите на зодията, които са семейни, ще бъдат заети с въпроси, свързани с дома и семейството. Ще ви се наложи да намерите и нови източници на доходи.
Ако нямате сериозна половинка, е добре да се избавите от илюзията за идеалния партньор, тъй като в противен случай ще сте самотни още дълго време.

В случай, че вече сте в сериозна връзка, съветът на звездите е да не сте толкова критични по отношение на партньора ви. Постоянните ви упреци могат само да разрушат взаимоотношенията ви.

Променете възгледите си за личния ви живот

Везни
Ще е добре да направите пълна промяна по отношение на възгледите ви за личния ви живот. Насочили сте се в грешна посока и напразно обвинявате половинката си за това. Опитайте се да сте по-толерантни и сдържани и най-важното – не се стремете към лидерство. Семейните от вас ще са заети с въпроси свързани с дома и роднините.

Съдбовна среща ще промени живота на онези представители на зодията, които все още не са открили половинката си. Тази среща може да ви насочи в посока на създаване на семейство. Не се доверявайте обаче само на чувства и емоции, а се опитайте да погледнете по-трезво на нещата. Имате нужда от човек, който да говори на вашия език.

Скорпион
Септемврийският любовен хороскоп вещае трудности в любовен план за някои от вас. Не е изключено те да са породени от студенината в отношенията ви с любимия човек. Помислете какво трябва да промените. През септември някои от вас ще са разкъсани между две любови. Играете си с огъня и може да се стигне до сериозни разочарования.

Семейните от вас и тези, които са в сериозна връзка, може да получат новина за бебе.
Самотните, които все още са в търсене на сродната душа пък, може да имат съдбоносна среща, пише az-jenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.