Глория направи разтърсващо разкритие за дъщеря си!

0
811

Глория призна коя всъщност е Симона Загорова, между тях има разлики!

Глория и Симона са майка и дъщеря, но са и доста различни. И двете са певици, но очевидно с различни амбиции в музиката.

Глория е примата в попфолка и това е нещо, което никой не може да й отнеме. Симона обаче има намерение да не наследява майка си, а да направи своя кариера в областта на поп музиката.

„Като всяко момиче, и Симона се опитва да ми подражава, но нейните цели са за кариера в попа.“ – разкри Гло по Би Ти Ви.

Глория и Симона са различни в музиката
Глория и Симона са различни в музиката

В момента Мони следва в Нов Български университет. Тя продължи обучението си от гимназията и учи поп и джаз пеене.



20-годишната студентка вече изкарва и собствени пари. Преди година тя записа много успешен дует с майка си, последван от още един, а наскоро изкара и първия си самостоятелен видеоклип.

Всичко това е благодарение на Глория, която лансира щерка си в „Пайнер“. Примата дори успява да й уреди участия по нощни клубове, което за млада изпълнителка е много полезно.

Самата Гло е започнала изцяло сама с пеенето. Майка й не е била в този занаят, както се случва със Симона Загорова в момента.

Изпълнителката на „Крепост“ си проправя път към върха от съвсем млада. Тя се запознава в китариста на „Диана Експрес“ и така започва всичко.

Първоначално Гло е вокалистка на орк. „Извор“. Това е обаче само за 6 месеца, след което тя подписва с „Пайнер„.

Както е известно, Глория е първата в компанията на Митко Димитров. Когато продуцентът сключва договор с нея, фирмата му е току-що прохождаща и рискът е голям.

За Симона определено в момента е по-лесно. Може конкуренцията да е по-жестока, но пък все пак има човек зад гърба си.

Глория също е била 20-годишна, когато е започнал звездният й път. Дали дъщеря й ще я последва, предстои да узнаем в идните месеци и години.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.