Няма да повярвате какво огромно влияние има ЕГН-то върху живота ви

0
297

Хората, родени под знака на тази стихия притежават изключително силна воля и твърд характер

Колкото и невероятно да ви звучи, ЕГН-то наистина оказва огромно влияние върху живота ви.

ЕГН-то
Хората, родени под знака на тази стихия притежават изключително силна воля и твърд характер

Годината на раждане наистина играе много важна роля, но най-важна от нея, е последната цифра.

Благодарение на ЕГН-то можете да научите към коя от четирите природни стихии се отнасяте – огън, въздух, земя, метал или вода. От него до голяма степен зависят и чертите на характера ви.

Ето какво издава ЕГН-то ви и по-специално последната цифра от годината ви на раждане:



0 и 1 – МЕТАЛ
Хората, родени под знака на тази стихия притежават изключително силна воля и твърд характер. Те са сдържани, принципни и независими. Те винаги следват определена цел и не отстъпват, докато не я постигнат. Устремени са към разкоша, властта и парите. За съжаление често пъти този им устрем приключва зле.

2 и 3 – ВОДА
Това, което отличава тези хора от останалите, е мекотата на характера им и добротата им. Те са мили и обаятелни и винаги съчувстват на останалите. Проявяват талант във всяка една насока на живота. Могат да намерят общ език с всеки. Те са отлични приятели и колеги. Всичко, с което се захванат им се получава от раз.

4 и 5 – ДЪРВО
Хората, родени под знака на тази стихия, са изключително уверени в себе си. Те винаги са заети с нещо и животът им е разписан до секундата. Искат да видят всичко, което е възможно и да стигнат до всеки край на света. Те никога не могат да бъдат обвинени в егоизъм, тъй като е твърде далеч от същността им. За близките и приятелите си, са готови на всичко. На тях може да се разчита за всичко и по всяко време, защото винаги ще се притекат на помощ.

6 и 7 – ОГЪН
Енергията им е просто неизчерпаема. Несъмнено това е едно от нещата, за които им завиждат всички. Те са много горещи, но в същото време изключително непостоянни. Един от най-големите им проблеми, са спонтанните им решения и необмислените им действия. Често пъти попадат в капана на избухливостта си. Това, което ги отличава от останалите е, че са родени лидери и зад тях върви цяла тълпа последователи.

8 и 9 – ЗЕМЯ
Тези хора са най-амбициозните и надеждните, които сте срещали някога. Те никога не действат спонтанно, без значение за какво става въпрос. Всяко тяхно действие и решение е обмислено изключително внимателно. Поради тази причина се лишават от много от радостите на живота. За сметка на това пък рядко попадат в неприятности. Педантични са във всяко едно отношение. Това, което ги плаши най-много е неизвестността, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.