Няма да повярвате какво разкрива формата на женските крака

0
421

Неслучайно е добре да обърнете внимание на този елемент от тялото

Формата на женските крака може да разкрие много повече за притежателката си, отколкото можете да предположите.

женските крака
Неслучайно е добре да обърнете внимание на този елемент от тялото

Едва ли има някой, който да отрече, че често пъти мъжете изпиват с поглед женските крака. Оказва се, че силният пол често пъти се заглежда именно по краката на жената, с която иска да имат вземане-даване. И това има своето психологическо и физическо обяснение.

Оказва се, че съществува тясна връзка между човешкото тяло и хормоналните му нива. Колкото и невероятно да ви звучи, женските крака се делят на четири типа. Тяхната форма може да ви разкрие много любопитни неща за притежателката им.

Ето кои са типовете женски крака и какво разкриват те за притежателката си:



Форма А
Ако женските крака не се затварят само на няколко места между глезените и средата на тялото, се смята, че този тип жени се чувстват изключително удобно в отношенията си със силния пол. Това, което ги откроява от останалите, са тяхната нежност и деликатност. Заради срамежливостта и плахостта си, те предоставят лидерството в отношенията на половинката си. Именно това е и един от проблемите на тези дами – те се водят, но бързо се уморяват от рутината. Поради тази причина мъжете, които имат до себе си такава жена, трябва да бъдат много активни на лично ниво.

Форма В
Ако женските крака са в контакт само в глезените, то това разкрива, че въпросната дама е отворена за нови преживявания. Те винаги са различни и обожават да владеят играта. Смелостта и активността им, са пословични. Дамите с такъв тип крака винаги искат да заемат лидерското място във връзката им. Тази им прекомерна нужда да доминират обаче действа плашещо на мъжете и поради тази причина изпитват сериозни затруднения да си намерят партньор.

Форма С
Ако женските крака се допират в бедрата, но не и под глезените, това издава, че дамата е изключително нежна във връзката си. Тези дами са романтични и много чувствителни. Не се подлъгвайте по това, че на пръв поглед може да ви се сторят много мили. Истината е, че те са истински тигрици и обожават тръпката. Енергични са и са изключително темпераментни.

Форма D
Именно тази форма на женските крака е най-често срещаната – не се допират никъде. Тези дами са естествени, когато имат романтична връзка. всичко на пръв поглед е както трябва. Това, което не се нрави на мъжете, които са във връзка с такава дама е, че те не обичат да експериментират в леглото. Предпочитат да прилагат стандартните пози при интимна близост. И все пак, ако половинката й много иска да опитат нещо ново, тя е готова да опита. Но не, защото изгаря от желание, а само заради него, пише jenata.blitz.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.