Веднага сигнализирайте органите на реда, ако видите този знак на ръката на жена

0
358

Този знак говори за нещо много страшно

 

знак
Този знак говори за нещо много страшно

Може би досега не сте обръщали внимание, но истината е, че ако видите този знак, изобразен върху женска ръка, трябва веднага да сигнализирате органите на реда.

Виждали ли сте черна точка, изобразена върху вътрешната страна на дланта на жена? А замисляли ли сте се какво означава тя?

Истината е, че ако забележите този знак върху женска ръка, трябва по най-бързия начин да сигнализирате на органите на реда. Историята започва от американка на име Дина. Жената се омъжва непосредствено след завършване на училище за неин съученик.

Докато съпругът й бил студент, тя родила едно дете, а по-късно и още две. Сами разбирате, че с три деца, времето на жената било посветено основно на тях и нуждите им. Занимавала се с домакинстване.



Съпругът й бил изключително ревнив и не позволявал на съпругата си да напуска жилището им в негово отсъствие. Не й било позволено да ходи сама дори до магазина или до детската градина. Тя била принудена от съпруга си да спазва точно определен график.

Пет години по-късно, жената не издържала на това издевателстване над нея и решила, че ще отиде на среща на випуска. Вероятно се досещате, че направила това, без съпруга си. Когато се прибрала вкъщи, мъжът й я пребил от бой, защото е прекрачила правилата му. По-късно побоят се превърнал в ежедневие.

Проблемът е доста сериозен

Отначало тормозът бил само психически, но по-късно прераснал във физическо насилие. Изолацията на Дина била пълна. Тя не разполагала с мобилен телефон. Имала право на обаждания само по стационарния телефон, който както сами се досещате се следял.

Жената дори нямала право да покани родителите си на гости, без да поиска разрешение от съпруга си. Освен това, за да гостуват родителите й, той задължително трябвало да си е у дома.
Изминали още тежки години, докато щастлива случайност дала шанс на жената да се спаси от този тормоз.

Дина забременяла за пореден път и се наложило да отиде на консултация, разбира се в присъствието на съпруга й. Лекарят я помолил да легне на кушетката и да го изчака. Тогава Дина взела маркера от масата и написала на ръката си: „Помогнете ми!“. Когато докторът се върнал, за да я прегледа, тя му показала дланта си.

Той не реагирал по никакъв начин, единствено помолил съпрузите да го изчакат в кабинета му, след което се отдалечил. Когато се върнал, той бил придружен от двама полицейски служители. Пред тях жената се разплакала и разказала за тормоза, на който е подложена.

Съпругът й бил арестуван и му било забранено да доближава нея и децата им. Така се родила и идеята жените, подложени на домашен тормоз да рисуват черна точка от вътрешната страна на дланта си като знак за опасност, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.