Седмичен хороскоп за периода 23-29 септември 2019 – Една зодия ще успее да събуди интереса на властимащите (III част)

0
514

Едно събитие в живота ви ще ви накара да се почувствате несигурни

 

седмичен хороскоп
Едно събитие в живота ви ще ви накара да се почувствате несигурни

Точният седмичен хороскоп вещае, че следващите дни за представителите на зодия Везни ще са период за възстановяване. Скорпионите ще успеят да се освободят от проблемите си, а Стрелците ще отбележат материален възход.

Какво още да очаквате в зависимост от зодиакалния си знак, можете да научите в следващите редове от точния седмичен хороскоп.

Ето какво вещае той:

Везни
Ако успеете да решите успешно текущите ви проблеми, ще станете по-сговорчиви и добронамерени към заобикалящия ви свят. През настоящата седмица би било добре да се погрижите за душевното ви спокойствие. По този начин ще успеете да подредите успешно материалните ви дела и така ще се справите успешно с всичко. Онези от вас, на които ще се наложи да водят делови преговори, ще се сблъскат с известни затруднения. Същото важи за онези от вас, на които им предстои сключване на бизнес сделки. Делничните дни ще ви донесат известни неудобства, но ще е добре, ако успеете да се овладеете. Петъкът ще е неудобен и доста напрегнат, съботата ще е хубава, но пък за сметка на това неделята ще ви донесе доста нерви.



Сега е времето за материална реализация

Скорпион
Интелигентното ви присъствие ще успее да събуди интереса на властимащите хора към вашата личност. Те ще ви поканят да се присъедините към начинанията им. Към края на периода и за вас ще настъпи светлина в тунела. Казано с други думи, през идните дни буреносните облаци, които до неотдавна бяха надвиснали над вас, ще се разсеят. Въпреки това обаче ще е грешка, ако кажем, че новият период може да се определи като еднозначен. В него ще има достатъчно благоприятни събития, но пък и трудни ситуации. Въпреки това добрата новина е, че приятните събития ще надвишат значително негативните. Вторникът ще е доста силен. Дните до четвъртък също се очертават като успешни. За сметка на това обаче ви очакват напрегнати и нервни петък и уикенд.

Стрелец
Едно събитие в живота ви ще ви накара да се почувствате несигурни и до известна степен беззащитни. Не се винете. Предстоящият седмичен етап би могъл спокойно да бъде определен като време за материална реализация, делови възход и освобождаване от лични проблеми. Изградете още сега план за действие и го следвайте, без да се отклонявате. В края на периода ще сте повече от удовлетворени от постигнатото. Дните до четвъртък ще ви радват с чудесни постижения. Петък и уикендът обаче ще са тежки и ще ви донесат доста напрежение, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.