Месечен хороскоп за ноември 2019 (III част)

0
622

Новолунието ще ви позволи да поставите ново начало по отношение на доходите ви

 

месечен хороскоп
Новолунието ще ви позволи да поставите ново начало по отношение на доходите ви

При все, че ноември се очертава като доста мрачен месец, той също има своето очарование и може да ви донесе доста положителни промени, вещае ноемврийският месечен хороскоп.

Какво още е подготвил новият месец за представителите на всички зодии, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае той:

Везни
Докато ретроградният Марс се намира в Телец, вие ще продължите да се борите със зъби и нокти за всичко онова, което смятате, че по право е ваше. Това се отнася до случаите, в които става въпрос за съвместна собственост или споделени ресурси, но без решение. Новолунието в Скорпион вещае, че можете да поставите ново начало по отношение на личните ви доходи или собственост. През периода, в който Юпитер ще се намира в знака на Скорпион, ще имате възможност за разширяване на собствеността или на доходите ви. Банковият ви баланс несъмнено ще започне да нараства, но не трябва да си позволявате да сте разточителни. За да постигнете дълготраен растеж на доходите ви, е нужно да инвестирате разумно и с известна сдържаност.



Не бъдете разточителни дори и банковият ви баланс да нараства

Скорпион
С позицията на Юпитер във вашия знак, вие навлизате в съвсем нова сфера на саморазвитие и личностно израстване. Именно този период може да ви посочи правия път, по който да се движите през следващите поне 10 години. Сега е моментът за учене и натрупване на нови преживявания. Новолунието ще ви насърчи да обърнете нова страница в живота си. Тук е мястото да отбележим, че докато Марс се намира в Телец, ще продължи да нараства напрежението между вас и партньорите ви. Същото предупреждение се отнася и за отношенията ви с вашите близки хора. Ретроградният Марс вероятно ще забави и работата ви по съвместни проекти. Едно нещо през този месец обаче е повече от сигурно – вашият социален живот и отношенията ви с приятелите ви, ще са изключително забавни.

Стрелец
Вашият месечен хороскоп вещае, че ще продължите да изпитвате известно напрежение, което е породено от ретроградния Марс в Телец. Напрежението ви ще е свързано основно с вашето работно място, здравето или способностите ви. При все, че в момента нещата изглеждат така, сякаш проблемите никога няма да бъдат решени, Новолунието ще ви помогне и ще подобри значително ситуацията. Уверете се, че няма да има недоразумения в комуникацията след средата на месеца. Тогава Меркурий ще се намира във вашия знак, но ще е ретрограден. Това е периодът, в който всичко, което може да се обърка, се обърква, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.