Седмичният хороскоп на Алена за периода 16-22 декември 2019 г. (IV част) – някои от вас ще са настроение на авантюристична вълна, което ще предизвика…

0
457

Опитайте се да видите цялостната картина на живота, вместо да се взирате в детайлите

 

Алена
Опитайте се да видите цялостната картина на живота, вместо да се взирате в детайлите

Прочетете внимателно седмичния хороскоп на топ астроложката Алена за периода 16-22 декември 2019 г. Той ще ви даде напътствия на какво да наблегнете и от какво да се пазите.

Ето какво вещае седмичният хороскоп на Алена за периода 16-22 декември за всеки един от зодиакалните знаци:

Козирог
Ще бъдете провокирани от създалите се обстоятелства да споделите мислите си по дадена тема, която отдавна се опитвате да прикриете. Ако се престрашите да изразите позицията си ясно и разбираемо, ще спечелите. Не се спотайвайте и не се опитвайте на всяка цена да избегнете конфронтацията, понякога това е неизбежно. По всяка вероятност разговорите ще са доста трудни за вас, тъй като ще засегнат болезнени теми. Ако обаче искате веднъж завинаги да поставите точка по тази тема, ще трябва да изясните ситуацията и да изразите ясно своята позиция.

Водолей
Алена вещае, че през седемдневието ще сте много ентусиазирани, особено ако в живота ви има нещо, което ви вдъхновява. Казано с други думи – ще имате желание да действате със замах. Заразителният ви позитивизъм ще играе във ваша полза, помагайки ви с лекота да привлечете нови хора към вашата кауза. Ако имате желание за работа, то насочете по-голяма част от енергията си в тази посока. Няма съмнение, че така ще успеете да постигнете невероятни резултати. Бъдете готови върху вас да се изсипе завистта на колегите ви от това, че се справяте успешно с всяка възложена задача. Периодът ще е отличен и във финансово измерение.



Проявете повече смелост, за да успеете

Риби
Ако проявите повече смелост и се настроите на авантюристична вълна, топ астроложката Алена вещае, че несъмнено ще успеете да пожънете много повече успехи. Не се вглеждайте в дреболиите и не се ядосвайте за дреболии. Опитайте се да видите цялостната картина на живота и да търсите смисъла в преживяванията. Работата, с която ще ви натоварят определено няма да е от най-приятните. Въпреки това не бързайте да се отегчавате. Имайте предвид, че по този начин ще получите възможността да покажете на всички на какво сте способни, а защо не и да развиете нови умения, пише zajenata.bg.

След като вече сте наясно какво вещае седмичният хороскоп на топ астроложката Алена за периода 16-22 декември, можете спокойно да начертаете плановете си. Обърнете внимание на съветите на астроложката и не ги пренебрегвайте, ако не искате да си създадете нови неприятности и то към края на годината. Със сигурност не искате да започвате Новата година с проблеми, нали?

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.