Седмичен хороскоп 06-12 януари 2020 (I част) – за някои от вас се очертава сериозно напрежение

0
424

Крайно време е да се осъзнаете и да намалите нервите

 

седмичен хороскоп
Крайно време е да се осъзнаете и да намалите нервите

Седмичният хороскоп за периода 06-12 януари 2020 година сочи, че за представителите на огнената зодия Овен периодът ще е доста напрегнат.

Що се отнася до Телците, съветът на астролозите е да намалят малко скоростта, с която действат. Крайно време е Близнаците да се осъзнаят и да намалят нервите.

Какво още очаква представителите на тези три зодии според точния седмичен хороскоп, можете да научите в следващите редове:

Овен
Новата седмица за вас ще стартира с по-добра нагласа към света и проблемите. Въпреки това периодът ще е изключително нервен за представителите на огнената зодия Овен, защото ще имат доста сериозни проблеми в личен план. За много от вас няма да липсват сериозни проблеми и на работното място. Като цяло ситуацията през периода 06-12 януари 2020, ще е изключително неприятна. Важно е да не се отчайвате и да знаете, че това положение е само временно, освен ако самите вие не го задълбочите още повече. Добре е да повишите вниманието си и да проявявате повече сдържаност. Само подобно поведение ще ви е от полза. Първите два дни от седмицата се очертават като доста трудни. За сметка на това пък сряда ще е печеливша, а четвъртък – успешен. Петък и събота също ще са успешни и благоприятни, но неделя ще е тежка.



Добре е да повишите вниманието си и да проявявате повече сдържаност

Телец
Ще отдадете приоритетно значение на всичко онова, което не сте успели да свършите до момента. За щастие през този период ще получите прилив на сили и енергия, който ще ви е от огромна помощ. Като цяло се очертава доста напрегнат делови период за вас, Телци. Ще получите много тежки удари от противниците си, няма да липсват и остри кавги. А за капак на всичко ще усетите и осезаема липса на устойчивост. При все, че ще демонстрирате огромна активност при изпълнението на задачите, няма да получите удовлетворение от свършеното. Все ще имате усещането, че нещо ви липсва. По всяка вероятност това ще се отрази на взаимоотношенията ви. Точният седмичен хороскоп вещае, че през делничните дни ще бъде добре да разчитате единствено на активността си. Петък ще е тежък, но пък ще бъде последван от хубав уикенд.

Близнаци
Изправени сте пред избор и ще ви се наложи да вземете важно решение. Добре е да разширите погледа си и да разчетете правилно информацията, с която разполагате, за да вземете правилното решение. При все, че през периода ще сте доста уверени, ще покажете и немалка доза нервност, която ще издаде несигурността ви.
Състоянието ви на неопределеност е формирано на база надежди и очаквания в условията на сериозна нестабилност. От огромна важност е да се владеете. Първите три дни от седмицата ще са благодатни, но четвъртъкът ще е напрегнат. Петък е печеливш, а уикендът – успешен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.