Седмичен хороскоп 20-26 януари 2020 (I част) – За някои от вас периодът ще и изключително нервен и напрегнат

0
552

Ако проявите повече смелост и непоколебимост, ще можете успешно да изпълните задачите

седмичен хороскоп Точният седмичен хороскоп за периода 20-26 януари, вещае, че представителите на огнената зодия Овен ще са изключително натоварени през тези дни.

Що се отнася до представителите на зодия Телец, то съветът на звездите е да не спират активността си. На Близнаците пък ще им се наложи да овладяват поведението си, за да могат да се стабилизират трайно.

Ето какво още вещае точният седмичен хороскоп за всеки един от зодиакалните знаци:

Овен
Каквито и спомени да ви спохождат от миналото през този период, не се опитвайте да ги загърбите. Имайте предвид, че предстоящото седемдневие ще е доста нервно и напрегнато за вас, Овни. Това ще се дължи на острите проблеми, които ще възникнат в личен план. Като допълнение към тези проблеми за мнозина от вас ще възникнат и служебни такива. Казано с други думи – като цяло ситуацията за представителите на тази зодия се очертава доста тежка и неприятна за периода 20-26 януари 2020 година. За да не утежните още повече положението си, е нужно да проявите сдържаност и да повишите още повече вниманието си. Само това ваше поведение може да ви донесе известна полза.
Понеделник и вторник се очертават като трудни дни, но пък за сметка на това можете да поставите началото на някои промени. Сряда се очертава като печеливша, а четвъртък – успешен. Петък и събота ще са благоприятни и успешни. Неделя ще е доста тежка.



Ваши противници ще ви нанесат много лоши удари

Телец
Ако проявите повече смелост и непоколебимост, ще можете успешно да изпълните задачите, които са ви поставили. За вас, Телци, периодът 20-26 януари 2020 година, се очертава като изключително напрегнат в делово отношение. Той се характеризира с лоши удари, които ще ви бъдат нанесени от противници. Вашият седмичен хороскоп сочи, че няма да ви липсват остри кавги, а за капак на всичко ще усетите и осезаема неустойчивост.
При все, че ще демонстрирате огромна активност при изпълнението на задачите, няма да постигнете вътрешно удовлетворение.
През делничните дни е добре да разчитате основно на активността си. Петъкът се очертава тежък, но ще бъде последван от хубав уикенд.

Близнаци
Разочарованията, които сте натрупали, ще ви пречат да постигнете духовен баланс.
През периода 20-26 януари, ще сте твърде самоуверени, но и много нервни, което ще покаже, че страдате от явна несигурност. Състоянието ви на неопределеност е формирано на база надежди и очаквания, но същевременно в условията на ярка нестабилност. От огромна важност е да се владеете.
Понеделник, вторник и сряда ще са благодатни. Четвъртъкът ще е напрегнат. Петък ще е печеливш и ще бъде последван от успешен уикенд, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.