Седмичен хороскоп на Алена за периода 15-21 юли (II част)

0
740

Стойте далеч от конфликтни ситуации

 

седмичен хороскоп
Стойте далеч от конфликтни ситуации

Както споменахме в първата част на точния седмичен хороскоп на Алена, той ще е в унисон с времето навън.

Някои зодии ще попаднат в окото на бурята не само на работното си място, а и у дома. Във втората половина на седмицата обаче, нещата ще се обърнат в съвсем различна посока и на небосклона ви ще изгрее ярко слънце.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп на Алена за всяка една зодия:

Везни
Периодът не е никак подходящ за професионални изяви, контакти и работа с хора от чужбина, както и за пътувания. Опитайте се да не се претоварвате. Стойте далеч от конфликтни ситуации не само на работното ви място, а и у дома. Към края на периода ще успеете да засилите комуникацията си с околните. Ще имате възможност да създадете нови и печеливши контакти.



Скорпион
Тази седмица никак не е подходяща за работа и контакти с партньори от чужбина. Това предупреждение е с пълна сила за първите два дни от седмицата. Избягвайте крайните емоции и се старайте да стоите далеч от конфликтни ситуации. Колкото и да сте заети, осигурете си време за любимите ви занимания, имате спешна нужда от разтоварване.

Бъдете особено внимателни с партньорите си от чужбина

Стрелец
Тези седем дни няма да са никак подходящи за бизнес занимания и финансови въпроси. Поради тази причина е най-добре да не предприемате никакви действия в тази сфера. Заради напрегнатата небесна конфигурация, не е изключено да понесете и загуби, вещае точният седмичен хороскоп на Алена.

Козирог
Ако се въвлечете в конфликтни ситуации, рискувате да предизвикате сериозни проблеми в партньорските ви отношения. В случай, че ви предстоят важни разговори, най-добре би било да ги отложите за малко по-късен етап. В случай, че сте се посветили на интелектуални дейности, има вероятност да ви осенят нови и доста интересни идеи. Опитайте се да ги реализирате. Ако успеете, няма да съжалявате.

Водолей
Периодът не е никак подходящ за бизнес инициативи и финансови операции. Сега е времето да се погрижите подобаващо за здравето ви. Не пренебрегвайте нито един сигнал на организма, който издава, че нещо не е наред. Не се претоварвайте и бъдете особено внимателни с емоциите си. На работното ви място все още не е настъпил благоприятният период за изяви.

Риби
Седмицата е изключително подходяща за творческа дейност, спорт и занимания с изкуство. Звездите препоръчват да си осигурите водни процедури за пълноценна почивка. Не се претоварвайте. Бъдете внимателни да не възникнат проблемни ситуации с участието на ваши приятели или любимите ви хора, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.