Седмичен хороскоп на Алена за периода 15-21 юли (I част)

0
969

Стойте далеч от конфликтни ситуации

 

седмичен хороскоп
Стойте далеч от конфликтни ситуации

Алена твърди, че този седмичен хороскоп за периода 15-21 юли, е в унисон с времето.

Тя вещае, че в началото на седмицата някои зодии ще бъдат изправени пред бури не само на работното си място, а и у дома. През втората половина от седмицата обаче, нещата ще тръгнат в друга посока.

Ето какво вещае точния седмичен хороскоп на Алена:

Овен
Не е изключено периодът 15-21 юли да е доста напрегнат за представителите на огнената зодия Овен. Опитайте се да не попадате в проблемни ситуации не само в личния, а и в професионалния живот. Погрижете се добре за здравето си и избягвайте сериозни натоварвания. Отделете достатъчно време за любимите ви занимания и релакс.



Телец
През тази седмица небесната конфигурация се очертава доста напрегната за вас. Поради тази причина е добре да стоите далеч от конфликтни ситуации. Избягвайте крайни емоции и се опитайте да причините травми при физическа активност.

Близнаци
През тази седмица не се препоръчват далечни пътувания, както и работа с хора от чужбина. Едва след сряда ще успявате да установите по-лесно контакт с околните и да постигнете разбирателство и хармонични отношения. Не е изключено да попаднете в плен на силно нервно напрежение. Осигурете си повече време за спорт и физическа активност, за да можете да разтоварите до известна степен напрежението.

Поглижете се добре за здравето си

Рак
Точният седмичен хороскоп предупреждава да не се въвличате в проблемни ситуации с партньорите си, било то интимни или бизнес. Съществува сериозен риск положението да стане доста напрегнато. Обърнете по-сериозно внимание на здравословното ви състояние и не подценявайте дребни на пръв поглед сигнали. Препоръката е да сте в близост до вода максимално дълго време и да правите водни процедури.

Лъв
Седмицата ще е изключително подходяща за учене и контакти с хора от чужбина. Опитайте се да разширите и обогатите максимално възгледите си. Силно се препоръчват заниманията с изкуство, както и всякакви други дейности с творчески характер. Опитайте се да намерите време, за да останете насаме със себе си. Създайте си условия за уединение, за да можете да помислите върху важните за вас въпроси или пък да разпуснете.

Дева
Не се въвличайте в напрегнати ситуации с останалите колеги от екипа ви. Избягвайте конфликтите с приятели и роднини. Към средата на периода обърнете по-сериозно внимание на идеите, които ви хрумват. Някои от тях биха могли да се окажат доста оригинални, а това означава, че реализацията им ще ви донесе доста стабилни доходи, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.