Седмичен хороскоп 02-08 март 2020 г. (IV част) – поработете върху емоциите си

0
356

Проблемите в личния ви живот ви създават сериозно напрежение

 

седмичен хороскоп
Проблемите в личния ви живот ви създават сериозно напрежение

Според седмичния хороскоп за периода 02-08 март 2020 година, представителите на зодия Козирог ще имат отличен шанс за сполука.

Действията на родените под знака на зодия Водолей ще са успешни, а на Рибите ще им се наложи да се мобилизират, ако искат да постигнат успех.

Какво още очаква представителите на последните три зодии от зодиака, можете да научите в редовете по-долу от седмичния хороскоп.

Ето какво вещае той:



Козирог
През тази седмица ще работите усилено и ще отстоявате позициите си по всички въпроси, имащи отношение към вас. Това, което отличава този период от останалите е, че имате отлични първоначални данни за реализация на деловите цели и намеренията за постигане на желаните позиции в бизнес сферата. Имайте предвид, че процесът по това постижение далеч няма да приключи с изтичането на периода 02-08 март 2020 година. До два месеца обаче ще се радвате на повече от добри резултати.
Дните се очертават доста напрегнати, с изключение на сряда, която ще ви донесе успешни контакти и парични печалби. В петък ще можете да осъществите намеренията си.

Радвате се на отлична стабилност в личен и професионален план

Водолей
През периода 02-08 март 2020 година ще вървите изключително уверени по пътя си и никой и нищо няма да е в състояние да ви отклони от него. В момента сте много стабилни по отношение на личната и професионалната сфера от живота. На някои от вас обаче ще се наложи да поработят върху емоционалния план, тъй като е повече от очевидно, че изоставате сериозно с опитите ви да овладеете нервите си. Ако положите нужните усилия, ще се справите и с този пропуск и то възможно най-скоро.
Понеделник носи промени, а вторник ще е изключително успешен. Следващите два дни също се характеризират с ярки успехи. Петък ще е хубав, но уикендът ще донесе доста напрежение.

Риби
Ако обедините усилията си, това несъмнено ще доведе до добри резултати. Изчистете спорните въпроси, за да се освободите от опасенията си. Преобладаващата част от вас няма да са в обичайната си форма през периода. Това се дължи предимно на възникналите лични проблеми. В делови план няма да възникнат непредвидени ситуации, които да намалят ползотворните ви възможности. Събитията в личния ви живот обаче носят доста напрежение.
Понеделник ще ви донесе доста нерви, но следващите три дни ще ви зарадват с подобаваща сполука. Петък ще е успешен, а уикендът – нервен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.