Така се изчистват шлаките от тялото за една седмица

0
454

С този метод се изчистват шлаките, натрупани в организма ни, които са изключително вредни и опасни

Всички знаем колко вредни и опасни могат да бъдат шлаките в тялото ни, които се натрупват с течение на времето – от стреса, храната, мръсния въздух и изобщо целия ни съвременен начин на живот.

Често си казваме, че ще се подложим на изчистване на организма, но май все не ни остава време или воля. Трябва да знаете обаче, че това е едно от най-значимите неща за цялостното ни здравословно състояние, затова ви съветваме да не се маете повече, а да започнете още утре.

шлаки
Невероятно ефективен метод за изчистване на шлаките в тялото

Предлагаме ви един от най-удачните методи за изчистване на шлаките от организма, който се прави само за една седмица и се състои от няколко наистина простички правила.

Първо – през тази една седмица се стремете в никакъв случай да не смесвате въглехидрати и белтъчини на едно хранене. Задължете се да се храните основно със сурови и пресни зеленчуци, които, разбира се, измивайте добре преди консумация.



Не яжте никакви млечни продукти по време на пречистването на организма ви, защото са напълно забранени. За сметка на това хапвайте ръжен хляб – препечен или не, и приемайте повече чай и зелени подправки.

През почивния ви ден или последния ден от седмицата не трябва да ядете абсолютно нищо, дори едно парченце хляб или зеленчук – това е основното табу. В този ден, в който се подлагате на пълен, но много здравословен глад, трябва да пиете единствено топла вода с малко мед, разтворен в нея.

Внимавайте обаче водата да не е гореща, а само леко топла. В противен случай медът ще изгуби полезните си качества и действието му се обезсмисля. Направете си това изчистване на шлаките и няма да съжалявате!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.