Вижте какво разкрива първата буква от името ви (II част)

0
231

Ето какви са вибрациите на вашата първа буква

Първата буква от името ви е натоварена с определени вълни и трептения, които оказват влияние не само върху вашия живот и характер, а и върху хората около вас.

Няма никакво съмнение, че именно първата буква в името ви, е доминираща. Ако тя се повтаря още няколко пъти в името ви, нейното влияние се засилва.
Вижте какво разкрива първата буква от името ви:

Й
С малко усилия можете да пожънете сериозни материални успехи и да растете в социален план. Недоверието ви понякога е пречка в общуването с хората около вас.

Ето какви са вибрациите на вашата първа буква
Ето какви са вибрациите на вашата първа буква

К
Вие сте изключително тактични, имате изящни маниери и сте неповторими чаровници. Не се поддавайте на емоциите си, тъй като сте човек на крайностите. По-добре е да направите опит да се самодисциплинирате.



Л
Разчитайте предимно на интуицията си и се опитайте да създадете повече социални контакти.
Можете да пожънете много успехи, стига да поискате. Не бъдете отмъстителни.

М
Вие често изпреварвате събитията и обичате да планирате бъдещето си до най-малката подробност. Обичате целият контрол над живота ви и този на хората около вас да е във вашите ръце.

Н
Често пъти влизате в спор дори със самите себе си. опитайте се да общувате предимно с жизнерадостни хора, тъй като те ще ви помогнат да преодолеете отрицателните емоции, които имате склонност да трупате в себе си.

О
Ентусиазмът и въображението ви, са по-големи, отколкото е необходимо. Бъдете особено внимателни да не се превърнете в нарцистична личност и да се подадете на ревността и омразата.

П
Вие сте заредени с пламъка на реформаторството и амбицията. Отличавате се от останалите с недостижимата оригиналност.

Р
Често пъти се заблуждавате, че не грешите заради огромното достойнство, което притежавате, но се залъгвате.

С
Вашата сила е в силната интуиция, която притежавате. Благодарение на нея можете да излезете от всяка ситуация, колкото и да е тежка, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.