Изненада: Ернестина не очакваше това! (Дойде й като гръм)

0
436

Ернестина получи голям подарък

Ернестина не знае какво я очаква навън, след като излезе от Къщата на ВИП Брадър. Актрисата, която се определя за драматична, но е комична, получи изненадващо огромен подарък. Въпреки че повечето от съквартирантите я определят подигравателно като майка Тереза, тя си има стабилния гръб.

И това е любовта на нейния съпруг Андрей Слабаков. Снощи, в студиото на Ники Кънчев косматия режисьор, който изобщо не си поплюва, призна пред цяла България, че обича жена си. Той беше там, за да защитава съпругата си от номинации. Тя беше нарочена за изгонване заедно с Кичка Бодурова, Люси Иларионов и Катрин Вачева.

Ернестина получи най-големия подарък
Ернестина получи най-големия подарък

Той заяви, че тя не играе игри, а и в живота е същата. В характера й било да защитава слабите, безпомощните и аутсайдерите. Въпреки съветита на мъжа й да се дистанцира и да не приема драмите на останалите, тя не го послушала.

Ернестина Шинова стана като майка орлица за плеймейтките Моника Валериева и Светлана Василева. На една от игрите на Големия брат, където тя трябваше да отговаря на неудобните въпроси на съквартирантите си призна, че харесва Светлето, защото много й липства дъщеря й. И усърдно се зае да попълва празнините в знанието на блондинката, която не знае неща, които се изучават във втори и трети клас.



Актрисата яростно отблъскваше всеки, който нападаше Гонзовица. Най-отявлен противник се оказа шоумена Иво Танев, останалите мъже също не бяха благосклонни към „елементарните частици” в Къщата.

Андрей Слабаков не падна по-долу от нея. На най-големия враг в Къщата на Ернестина- Люси, страховития културтрегер обеща да му смени пола. Той дори намерил подходящата клиника. Като причина мъжа на Ернестина заяви, че бил „тъпа клюкарка”.

Ернестина не може да спре да защитава слабите, безпомощните и аутсайдерите
Ернестина не може да спре да защитава слабите, безпомощните и аутсайдерите

 

Ернестина и Андрей Слабаков-завинаги заедно
Ернестина и Андрей Слабаков-завинаги заедно

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.