Прогнози за 2016: Какво ще ни очаква през 2016 г. разкриват най-великите пророци (ЧАСТ ІV)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Какво ще ни сполети през идната 2016 година според това, което са пророкували най-великите пророци на всички времена

Пророчествата в Част 1 прочетете ТУК >>>, от Част 2  ТУК >>>, от Част 3  ТУК >>>.

Баба Ванга

Незрящата българска пророрица баба Ванга практически никога не е назовавала точни дати, затова и в нейните думи няма конкретна прогноза какво ще сполети страната ни и целия свят през 2016 година.

Петричката гадателка е говорила за това, което ще се случи с човечеството през периода 2010 – 2018 година. За тези години баба Ванга е предрекла тежката световна икономическа криза, която, според нея, ще протече на три етапа.Според изследователите на думите на Ванга, първите два етапа от кризата вече сме ги преодолели. Сега нас ни очаква третата фаза, която ще предизвика свалянето на режима на еднополюсния свят.

Очевидно баба Ванга е имала предвид разпадането на Съединените щати, след което силата ще загуби своята световна доминация и ще преотстъпи лидерството на Русия и Китай. В Европа ще се увеличи влиянието на Германия.

2016-godina

Предсказанията за 2016 година

За величието и духовното възраждане на Русия говори много българската пророчица. Според нея, през следващите години Русия ще си стъпи на краката не само в икономическо отношение, но и страната ще започне да помага на други държави.

Най-важното за Русия е, че там ще се възстанови националната идея, която ще обедини всички народи в Руската федерация и това ще й даде възможност да се превърне в духовен водач на света.

С огромна тревога незрящата пророчица говори за конфликта в Близкия Изток, който може да прерасне в Трета световна война.

Баба Ванга дори прогнозирала, че най-сериозната заплаха в това отношение произтича от Афганистан, Ирак и Турция. Тези страни могат да воюват помежду си и да използват оръжия за масово унищожение.

Но това ще се случи само след падането на Сирия. Въпреки това, сривът на света, уточнява баба Ванга има голяма вероятност да не се случи, което ще бъде възможно благодарение на усилията на Русия и Китай.

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар