Невероятно: Камък от Космоса ни спасява от 40 болести!

0
745

Камък, попаднал от от космическото пространство, доказано лекува много болести

Космически камък се справя успешно ин избавя от един куп тежки болести. Той е открит от инж.Цоло Петков от малкото балканско градче Шивачево, Твърдишка област. Такъв чудноват камък от Балкана е познат само в Аляска. Откривателят на странния камък е обикновен човек, завършил геодезия и картография, но съдбата го води в малкото планинско градче. Животът му преминава по мините и строежите на Африка, Европа и Азия.

Пенка Каркалбзамалова от Ямбол, която не обича да се рекламира като екстрасенс му казала, че ще открие много интересен камък, който ще лекува много болести. И наистина, съвсем случайно, когато вече изгуБил вяра в предсказаното, геолога го открил. Човекът имал колекция от много камъни, но такъв не бил виждал много.

Камък от Космоса лекува над 40 болести
Камък от Космоса лекува над 40 болести

Той си променял цветя, като го държал в ръка, от светлозелен, през масленозелен, до тъмен с диамантен блясък. Освен това съдържал почти цялата Менделеева таблица в себе си и няколко елемента, които били напълно непознати у нас, показали изследвания в различни лаборатории. Според обяснението на гадателката Пенка, преди 15 млн. години катастрофа унищожила чужда планета и огромни късове тръгнали към Земята.

Срещайки се с нашата атмосфера се превърнали в лава, която се запазила в скалните пукнатини.Научавайки за целебните му свойства, Цоло решил да пробва скритата космическа енергия. Само за дни кръвното му се върнало в младежките граници и тревожността му се изпарила. Космическият пришълец излекувал и артрита на съсед. Друга негова съседка била енциклопедия от болести, страдала от тромбофлебит, гръдба жаба, артрит, хипертония. Но след като поносила два-три месеца камъка, повече нямало и помен от тях.



Камъкът от Космоса изтегля отрицателната енергия и зарежда тялото с положителна и така лекува, обяснява свойствата му откривателя. След повече от две години установил, че лекува над 40 болести. Освен високо кръвно, лекува гуша, рак на гърдата, диабет, дископатии. Спира инфекциите, изцерява незарастващи рани, слага край на алергичните обриви. Влияе даже при безплодие. Прах от камъка, смесен с вазелин лекува хемороиди и екземи. Цоло е сигурен, че никаква болест няма да се опре на камъка, а твърденията подкрепя с много примери. Той е раздал парченца от него на болни в много страни, като Норвегия, Африка, Русия , САЩ и европейски държави.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.