Осем килограма надолу, само за месец! (С тази отвара чудесата се случват)

1
369

С тази отвара чудото е близко

Само за месец с тази отвара смъквате от раз пет килограма. Лятото чука на вратата. Всички полудяват и искат стройното тяло на холивудските диви, дори на родните чалга фурии. Но това изобщо не е мисия невъзможна. Защото с тази рецепта спокойно може да се наслаждавате на живот и на почивката си край морски бряг, както и със задоволство да се събличате по бански. А ефекта е повече от впечатляващ. Защото сте постигнали елегантната си визия не с диети, хапчета, ограничаване на храната, глад или други драконовски мерки, а лесно, вкусно и неусетно.

Но няма такава вълшебна диета, която да е панацея и да не е свързана с правилен хранителен режим и умерени физически натоварвания.
Дори и три часа да ес потите във фитнеса, само три пържоли с хляб прави труда ни във залата излишен. Рецептата не е особено вкусна, но нали искаме стройна фигура и завист в очите на дамите, както и възхищение у силния пол. Тогава може да дерзаем.

Отварата за отслабване наистина действа
Отварата за отслабване наистина действа

Важното е, че рецептата е лесна, здравословна и само след две седмици, ако се изпълнява, дава видими резултати. Продуктите, които са ви необходими за отварата, са следните. Взимаме две супени лъжици ябълков оцет, 50 грама лимонов сок, кората от един лимон, ситно рендосана. И още една чаена чаша лют червен пипер, чаена чаша вода. Всяка от тези продукти играе изключително голяма роля при топенето на тлъстините, ускоряване на метаболизма и успешното отслабване.

Приготвя се по следния начин. Водата се поставя в подходящ котлон и се оставя да заври. Към нея се прибавя рендосаната кора на лимона, после отстранете от огъня. Оставя се да изстине десетина минути. След като се охлади прибавяме сока от лимон, лютивия червен пипер и ябълковия оцет.



Разбърква се и се оставя да престои до стайна температура. Сместа се пие на три приема през деня, преди хранене. Преди всяка консумация се разбърква добре, да се хомогенизира. Ако ви се струва безвкусна, прибавете лъжичка мед. Само след месец ще сте свалили осем килограма и ще се чувствате тонизирани. Пробвайте!

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.