Разбиха шифъра на Слава Севрюкова: Краят наближава, ето какво ни очаква!

1
692

Шифърът на Слава Севрюкова е разбит

Пророчеството на Слава Севрюкова, която тя направи в края на 90-те години е разгадан. Това съобщи топ ясновидецът Георги Петков от Горна Оряховица.

Според него жената, която ще спаси България е преродената Мария Магдалена. Тя ще застане на политическата сцена през 2017 година и тя ще спаси страната ни от всички беди. Същата е пратеничка на Бог, за да избави страната ни от беди.

В това начинание ще й помогне мъж, който в момента е на 37 години. Той ще изиграе ключова роля и ще обедини нациите, ще е посланик на ООН. Същият е преродения Давид. Българинът ще бъде прочут по целия свят, убеден е гадателят, който е разтълкувал пророчеството на Слава Севрюкова.Можем спокойно да си отдъхнем, краят на мъките ни наближава, очаква ни само добро оттук-нататък, твърди гадателят.

Разбиха шифъра на Слава Севрюкова
Разбиха шифъра на Слава Севрюкова

Пророкът е на мнение, че тегобите на българския народ е заради това, че са заложници на политическите ни мъже. Българският народ изплаща греховете на народните си избраници, както и на управниците ни преди векове.



През десети век на нашите земи пристигат божи пратеници. Те носели на народа ни благоденствие, мир, любов и задачата да избавят народа ни от всички беди. Но вместо да ги приемат с отворени обятия, цар Борил ги изгаря на клада. Заради тези грехове народът ни е наказан с тежки грехове, които изпитва на гърба си и до днес.

Заради това ни връхлита византийското и турското робство. Под този гнет държавата ни е била заличена от картата на света, а тегобите продължават и до днес с новите ни народни избраници. Но горнооряховският топ гадател твърди, че лошото за родината ни приключва през 2017 година.

Той е повече от сигурен, че в периода 2017-2018 година България не само ще излезе от политическата и икономическа криза, но и от духовната, която я тресе сега. Георги Петков е сигурен, че България ще стане Швейцария на Балканите. Финансовият ни просперитет ще настъпи, заради златото и петрола, които ще бъдат открити на нашите земи и ще станат достояние не на шепа мутри, а на целия народ.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.